mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gunaydın kızlaaarrrrrrrrrhihoyyytsositososito

guzel bır gun mutlu bır gun olsun inşallah

hadi bole başlıyalım güne hobaaaaaaazemuszemus:sm_cool:kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

gunaydın kızlaaarrrrrrrrrhihoyyytsositososito

guzel bır gun mutlu bır gun olsun inşallah

hadi bole başlıyalım güne hobaaaaaaazemuszemus:sm_cool:kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

İNŞ ÖYLE OLUR CANIM OYNAYASIM GELDİ BUNLARI GÖRÜNCE kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gelsin bebişler :lepi:

Canım benim bildiğim o şeffaf uzayan akıntıyı gördüğünde ilişkiyi kaçırma.

Kızlar günaydın nasılsınız bugün...
Deniz canım yarın senin günün inşallah güzel bir haber verirsin bize...
Eee bu günü geçen arkadaşlar nerdeler insan bir cevap yazar burda olmasakta dimi...

Kızlar günaydın nasılsınız bugün...
Deniz canım yarın senin günün inşallah güzel bir haber verirsin bize...
Eee bu günü geçen arkadaşlar nerdeler insan bir cevap yazar burda olmasakta dimi...

İnşallah cnm. aklinialirimsmile

ayyy son gündeyim kendimi garip hissediyoom...
böle gün gün beklemek ne zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile

hımm anlaşıldı listeye alınmamışım ve kimse benimle konuşmuyo bende başka arkadaşlarla konuşurum

hımm anlaşıldı listeye alınmamışım ve kimse benimle konuşmuyo bende başka arkadaşlarla konuşurum

bugun pek kımse gırmıyo galıba hayatım bende sabahtan berı yalnızım burda welcome geldı bı ara . çalışıyo galıba herkes bazılarınında işi var sanırım

ama ben dünde geldim bi azize hoşgeldin dedi başka kimse benimle konuşmadı herkez birbiri ile konuştu beni istemedileeeerrr mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…