mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Hım benim 1.00 dı başka bir arkadaşında 2,30 lu filandı ondan şüphelenmiştik adet olduğunda bile ama çıkmadı bişey senin 0.5 olunca zor canım ama Allah'ın işinede karışılmaz.

bende ümidim yok ama 10gün sonra çıksaydı derdim hamileyim die ama şimdii bencede yok bakalım yaa

yok burdayız ne almayı düşünüosun ve neler yapcaksın yarın:lepi:

BENDE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYOM CANMMCADIARZU
Bİ YARIN OLSUNDA ÖNCE Bİ PASTA YAPARIM GÖMLEK ALABİLİRİM a.s
TABİ EN ÖZEL HEDİYESİDE :kedi: BENİMM :kedi:

BENDE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYOM CANMMCADIARZU
Bİ YARIN OLSUNDA ÖNCE Bİ PASTA YAPARIM GÖMLEK ALABİLİRİM a.s
TABİ EN ÖZEL HEDİYESİDE :kedi: BENİMM :kedi:

tabi o kuşkusuz cnm senden ve oğlundan :lepi::lepi::lepi:hihoyyytgüzel hediyemi olur

Ewet öyle canım.Canım hatırlatmak gibi olacak ama senin hala şu sonuçlardan haber yok sanırım çalışma yapıyormusunuz?bilmiyorumkismile
YOK TATLIM BİZDE BEKLİYOZ AMA BOŞ YUMURTLAMA GÜNLERİM BİTTİ 27 MART ADET GÜNÜM Bİ OLUP BİTSEM ALLAHIN İZNİNLE OZAMAN BAŞLICAZZZ:kedi:
ne zamanki senin doğum gününbilmiyorumkismile

20 NİSAN CANMM:)31 GİRİYOMM bayanssulusmile

YOK TATLIM BİZDE BEKLİYOZ AMA BOŞ YUMURTLAMA GÜNLERİM BİTTİ 27 MART ADET GÜNÜM Bİ OLUP BİTSEM ALLAHIN İZNİNLE OZAMAN BAŞLICAZZZ:kedi:

20 NİSAN CANMM:)31 GİRİYOMM bayanssulusmile

hım neyse ya sende nisanda başlarsın ve doğum günüdede test yaparsın ve hamişsin inşş:CüvCüv::CüvCüv::teytey:

Kızlar ben çıkıyorum belim çok ağrıyor ya biraz uzanayım zaten 20dk sonra koçiş ewde gelince hizmet bekler yarın görüşürüz kızlar.

güzeller ben çıkıyom dileklerim iyi geceler kızlarr çoook öptüm:))

kızlar ben de dun o bahsedılen uzayan akıntı geldı ilişkiye gırdık o akıntı geldıgınde ne zaman ilişkiye gırmek lazım dun de geldı bugun de vardı uzayan akıntı yumurtladıgım anlamına mı gelıyor yok yaklaştı mı lutfen cevap yazın

zemuszemusGÜNAYDINzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…