mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar hamişkenn :CüvCüv: Röfle yaptırılırmı :uhm:

benim bildiğim yaptırılmıyo canmm...hepsi kimyasel madde olduğu için dr.önermiyo.
benimde röflem vardı kendi rengime boyattım ohhh rahatladım...dipten çıkınca hiç sevmiyorum sempatiksalakcinni

Kızlar hamişkenn :CüvCüv: Röfle yaptırılırmı :uhm:

Ewet canım yaptırılıyor ama sen yinede doktoruna sorup yaptır benim ablam 09.09.2009 da doğum yaptı doktoruna sordu doğumuna 1 ay varken saçlarınıda kestirdi boyattıda hiçbir zararı yokmuş canım...

Ewet canım yaptırılıyor ama sen yinede doktoruna sorup yaptır benim ablam 09.09.2009 da doğum yaptı doktoruna sordu doğumuna 1 ay varken saçlarınıda kestirdi boyattıda hiçbir zararı yokmuş canım...

hımm doktora sorarım ozaman benimki röfle dip ama boya değil... bilmiyorumkismile

Hamilelik döneminde saç boyanması bütün kadınlar tarafından merak edilir.
Amerikan Hastanesi Kadın Sağlığı Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Alper Mumcu, hamilelikte saç boyatma ile ilgili şu bilgileri veriyor.
Hamilelikte saç boyatma sorusu klinik uygulamalarda en sık karşılaştığımız sorular arasında yer alıyor. Sorunun cevabını vermek yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada çok zor. Çünkü, hemen hemen tüm toplumlarda toplumun bir kısmının bunun gelişmekte olan bebek için zararlı olacağını düşünürken, diğer kısmında tam tersi düşünce hakim ve ne yazık ki bu fikir ayrılığı kadın doğum hekimleri arasında da mevcut. Bazı hekimler daha seçici davranmakta ve ilk trimesterdan sonra saç boyatmaya izin vermektedir.

Hamileliğe Hazırlıkta Bunlara Dikkat Edin!

1.Sağlıklı Beslenme
2.Folik Asit Alın
3.Fazla Kilolardan Kurtulun
4.Egzersize Başlayın
5.Sigarayı Bırakın
6.Doğum kontrolünü bırakın
7.Topsoplazma testi yaptırın
8.Aşılarınızı yaptırın
9.İlaçlara dikkat edin
10.İş ortamınıza dikkat edin
11.Doktor kontrolünden geçin

gelsin meleklerimiz konsun göbüşlerimize boshayallersmile

aramızda daha önce hamile olanlar var mı?
Varsa ilk hamileliklerinde uyguladıkları ya da izledikleri bir yol yöntem var mı?

kızlar ya ben yine dayanamadım adetime 1 gün var ve test yaptım. hem de 2 tane.
negatif çıktı. of ya bunalıma girdim resmen...

benimde rgl 1hafta kaldı :lepi:

ayyy şimdi bir arkadaş yazdı 2,5 yıl yasmin hapının bırakmış hamile kalmış
hemde ilk aydannnn... ayyyy bende kalabilirim yaniii delikafadulden
ayyy çok iyi geldi, valla bana ohhhhhhhhhhh :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…