mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

inşallah tatlım :Saruboceq: erkek çocuk anneye çok düşkün oluyo eşim kıskanıyo valla kaydirigubbakcemile3

hep benim yanımda dibimden hiç ayrılmaz oooo ne laflar eder bana zemuszemus

canım ya olsunda hiç ayrılmasın kocişte çok istiyor zaten

Herkeze iyi akşamlar DEnizdeeeeeeeee kaçışa geçiyorrr öpüldünüzzz Şeniz

kızlar ben de çıkıyom aşkımı okuldan almaya gidiyommm:)
çook öpüldünüz güzeller opuyorumnanaktan

kızlar benim kotam dolmuş o yüzden sık sık giremicem ama hamiş haberleri için ara ara girerim inşş inş o sürede çoğalır hamişlerr

kızlar benim kotam dolmuş o yüzden sık sık giremicem ama hamiş haberleri için ara ara girerim inşş inş o sürede çoğalır hamişlerr

Hoş geldin canım.Bizde merak ettik bu kız nerede diye.O koto dolmasını bilirim ben bekarken annem kotayı takip ederdi yaklaştımı çekerdi fişini günü gelene kadarda açmazdı.Şimdi rahatım o konuda aşağıda büfemiz var sınırsız bağlattık bir internetten 4 pc + büfenin kamerası bağlı...

gelsin bebişlerimiz konsun göbüşümüze artık :lepi::Saruboceq:

kızlar eşim bugün hastaneyi aramış sonuçlarım pazartesi çıkıyomuş:)

inşallah tatlım :Saruboceq:

bi yandanda oğlumla oyun oynuyoz hihoyyyt

Yok canım ya gitmedim bilgisayar ağırlaştı hafızasını temzileyip tekrar açıp kapattım...
Ne güzel eşin olmadığında ewde canın sıkılmıyor çünkü oğlun var...
Benim çok sıkılıyor eltiminde 12 yaşında birtane oğlu var zamanını onunla hep geçiriyor ben ewde yalnızım hep eşim işte olunca...

II aksamlar, ben adet oldum bugün!!! kismet degilmis yapacak bisey yok...Allah ne zaman kismet ederse insallah o zaman saglikla olur...

üzülme tatlımm :teselli: seninde olcak sende yanlız kalmıcan artık bu son zaman yanlızlıkların canmm yerimseniben gelicek konucak meleğin göbüşüne ALLAHIN izninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

azize cnm beni 17 nisana yazarmısın bu aya kaldı umutlarımız inş bu ay olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…