mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

olsun canmm kısmet böyleymiş yerimseniben hayırlısı olsun yerimseniben

evet artik beklemeyecegim diyorum ama günler yaklastikca aklim oraya gidiyor!!! insallah Allah en kisa zamanda bebis verir...ben inaniyorum birgün olacak...hamis haberlerini bekliyoruz artik

evet artik beklemeyecegim diyorum ama günler yaklastikca aklim oraya gidiyor!!! insallah Allah en kisa zamanda bebis verir...ben inaniyorum birgün olacak...hamis haberlerini bekliyoruz artik

olcak tabi tatlım ne sandın hepimizin gelcek bıdıkları :lepi: yeterki biz sağlıklı olalım boshayallersmile

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşlerimize :Saruboceq: :lepi:

Son düzenleme:

İçimde bazen bişey diyorki yalnızlığın bu ay sona erecek ama yinede ya olmazsa düşüncesi daha çok...

İçimde bazen bişey diyorki yalnızlığın bu ay sona erecek ama yinede ya olmazsa düşüncesi daha çok...

canim, bende öyleyim, esim ise gidince yalniz kaliyorum, etrafimda pek yok burda malesef...olsa bir bebis ii olacak ama bu ay yine kismet olmadi malesefR!!!

canim, bende öyleyim, esim ise gidince yalniz kaliyorum, etrafimda pek yok burda malesef...olsa bir bebis ii olacak ama bu ay yine kismet olmadi malesefR!!!

Olsun canım sende nisana dualarını etmeye başla benim daha var günüme 5 nisanda beklenmeyen relg ler...

ufff benimde geçti sat 15 şubattı bilmiyorum daha beklemedeyim pazartesi kan tahlili yaptırcam tabi adet olmazsam:Saruboceq:

Canım idrar testi yaptınmı inşallah minik bir can senle beraberdir...

adetime 2 gün kala yaptım çizgileri gösteren ekran sarımsı oldu diğer yaptığım testlerde bembeyaz kalıyordu acaba geç döllenmeyle alakalı bişeymidir bilmiyorum hatta 2.çizgi varla yok arasıydı çok zor gözüküyordu bilmiyorum nasi...inşlh dediğin gibi minik bir can benimledir şuan:Saruboceq:

Hım anladım canım inşallah :Saruboceq: vardır seninledir bebişin...
Sabırsızlıkla beklemekteyim haberinin canım...

Ben çıkıyorum canım birazdan eşim gelecek...

Hım anladım canım inşallah :Saruboceq: vardır seninledir bebişin...
Sabırsızlıkla beklemekteyim haberinin canım...

Ben çıkıyorum canım birazdan eşim gelecek...

inşlh canım hayırlı haberlerle dönerim...tamam canım yi geceler...

slmm kızlarrr herkesın kalbındekı olur ınsallahhh bu ay hamıslerle dolar bu topık ınsallahhhh..bende ocak ayında hamıle kalanlardanımmm..

azıze naberr canım

aaa selcan hoşgeldin tatlımm opuyorumnanaktan iyidir valla:)

sen nasılsın? düzeldin mi?

iyiym azızecım ya nasılolımm hamd olsun halıme bulantılarım oluo yıne ne yedıgım bellıne ıctıgım bellı walla hıc bıseyden tat almıorum:) bızım ufaklık zorluo sımdıden bızı:)

iyiym azızecım ya nasılolımm hamd olsun halıme bulantılarım oluo yıne ne yedıgım bellıne ıctıgım bellı walla hıc bıseyden tat almıorum:) bızım ufaklık zorluo sımdıden bızı:)

geçer tatlım ilk 3ay normal sempatiksalakcinni bebeğin sağlıklı olsunda :lepi: kızın olcek ama :ecrin_bebek: sana söyliyim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…