mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ben de dun o bahsedılen uzayan akıntı geldı ilişkiye gırdık o akıntı geldıgınde ne zaman ilişkiye gırmek lazım dun de geldı bugun de vardı uzayan akıntı yumurtladıgım anlamına mı gelıyor yok yaklaştı mı lutfen cevap yazın kızlar sızce tuttumu acaba o akıntının oldugu gunmu yoksa sonra mı yumurtlama oluyor

canım artık bir gün arayla ilişkiye gir akıntın başlamış inş.gelir bebişin

merhaba kızlar..kimse yok mu?topikte kimse yokken girme rekoru bende sanırım..:lepi:

Kızlar tünaydın...
Nasılsınız...
Kimse yok bugün sanırım bu saate kadar çok durgun geçmiş bu topik...

Kızlar tünaydın...
Nasılsınız...
Kimse yok bugün sanırım bu saate kadar çok durgun geçmiş bu topik...

slm canmm:) ben evde yokum bugün annemlerdeyim hihoyyyt çooookk heycanlıyım hastaneden eşimi aramışlar sonuçlarım çıkmış delikafadulden eşim de gidicek onu bekliyom heycanla :lepi:

gelsin meleklerimiz konsun göbüşlerimize alkisalkisalkis

ay azızecımm sonucların noldu??? nıe kız dedın bulantılarım war dıemı? bende kız ıstıomm zate saglıklı olsunda ne olursa olsunn aslındaaa sonucları bıldırr canımmm

Neler yapıyorsun canım başladınmı çalışmlara yoksa kocan sana gelsin diyemi beklemektesin...

gün aşırı olmasada devam ediorum kızlar yok nasıl olsa gelio o bana 2günde 1 bakalım gelmezsem yarın üstüne atlıcam yarın en önemli gün kraliçe sonuçlarınbı faceden yolla bana mutlaka iii çıkmıştır inşş

Anladım canım ama boşver sen bekleme bence atlayıver bu akşamdan.Ben 3gün oldu atladım bizimki iyi alıştı baktım bu sabahta o niyeti bozmuş bende geleni geri çevirmedim 4 gün üstüste oldu ama boşverrrrrrr.........

ne zamandır cocuk isityorsunuz

slm hayatım ne zamandır cocuk isityorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…