mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

valla ben yitirdim arkadaşlar artık bu ay da olnadı yine gerçekten psikolojim bozuldu artık....her ay ümitlenmekten çok yoruldum artıl olmayacak galiba diyorum yani

gelsin bebişler ALLAHIMIZIN İZNİNLE

nolsun dılek...test sonuÇları dÜn Çıktı eŞım dr.gÖtÜrdÜ...
53 kromozon saymıŞlar bunlardan 2tanesı tek gÖrÜlmÜŞ. Dr.genetık danıŞmanlık alındemıŞ onlar nedıcekler dıye...hamıle kala bılırım bı sorun yok demıŞ dr. Eksık kromozonlardan bırıne denk gelırse yıne bebek karnımda gelişmeye bilirmiş daha belli değil bi genetiğe gidicez baktırcaz raporlara.

Son düzenleme:

:uhm::dance::lepi:

hayırlısı olsun kaç kromozom olması gerekiomuşkii normaldeçalışmalar başladımı dün rüyamda hamileydimm galiba olmucak bu ayy

sen napıyon? inşallah rüyan gerçek çıkar :lepi:

Son düzenleme:

Canım ilk olarak günaydın.bayanssulusmile2 gün oldu giremiyordum nedense siteye sanırım yine bakımdaydı.
Msj okurken birden yüreğim hop hop etti ama çocuk olması konusunda bir sorun yok yazınca rahatladım canım.İnşallah sorun yaşamadan hamile kalırsın canım.Artık çalışmalara başlayın sizde ozaman canım.

ERKıL sendemi rüyanda hamile olduğunu gördün...
Bende buay 2 sefer oldu görüyorum.ılkinde elimde bir ultrason kağıdı var ve resimde küçücük fasulye kadar bir işaret o benim bebeğimmiş elimde gezdirip duruyorum öyle gördüm.2 akşam önceside mide bulantım ve ağrılarım oluyormuş doktora gitmişik eşimle doktor bir sorun olmazsa bebek yerleşiyor diyor rüyamda...
Sabah eşime diyorum hayra yormak istiyorum rüyalarımı inşallah buay bebek gelir diyorum oda bana öyle bakıyor sanki artık kafayı yemişim gibi.:bbo:Kızlar sizce bebekle iyice bozdummu ben o nedenlemi rüyalarımada giriyor...

selam kızlarrr:lepi:

gunaydınlar olsun bol hamileli bı hafta olsun inşallah:Saruboceq:

nasılsınız görüşmiyeli varmı göbüşlerde bebişler:ecrin_bebek:

kızlarrr herkese günaydın, iyi haftalar :)
ve bol bebişli haberler diliyorum :)))
Azizecim beni de 15 nisana yazar mısın...

günaydın kızlar. malesef kırmızıları gördüm bugün 12 gün gecikmeyle.azizecim benide nisana yaz canım .

azızecımm canım usulmee herseyın hayırlısıı hersey yoluna gırer bebemm sakın takma kafanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…