mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

nazocun adet olmadım henüzz beklemedeyimmmm hayırlısı inşallahhhh:Saruboceq:

test yapmadın mı?belirtin var mı?sence adet mi olcan,hamiş mi ne hissediyon?benimde 26-27 gibi gelmesi gerek.test yaptım..negatif..moralim bozuldu.o kadar da çalışmıştıkmafoldumben

test yapmadın mı?belirtin var mı?sence adet mi olcan,hamiş mi ne hissediyon?benimde 26-27 gibi gelmesi gerek.test yaptım..negatif..moralim bozuldu.o kadar da çalışmıştıkmafoldumben

nazocumm biraz bekliycem daha çok erken test için gülüm yaa zaten gelecek olanı tutamayız öle değilmi.senin içinde erken hayatım umutsuzluğa kapılma.her adtime yakın bel ve sırt bide kasık ağrılarım olur ama şu an olcakmış gibi değilim ağrım yok yani birtek göğüşlerim şişti o kadar hayatım.ha bir de benim son hafta akıntım hiç olmaz şimdiyse beyaza yakın az bi ıslaklık hissediyorummm.ne bilim canım hayırlısıııı heyecanlıyımeyvahedigeldismile:kedi:

hıımm.hadi bakalım.tutmuştur inşallah.valla ben bildim kendimi hiç hamiş gibi değildim,işin tuhafı bu gün oldu hiç adet görecekmiş gibide değilim.testler doğru çıkıyo ya.olunca 5-6 hatta 8 gün önceden bile gösterebiliyolar.artık ben nisana kaldım.senin hayırlı haberlerini bekleriz.test yap bence..varsa çıkar mutlaka..:CüvCüv:

karbonat testini duydun mu?ne derece doğru bilmiyom da,idrarının içine karbonatı atıyomuşsun..köpürürse hamiş,dibe çökerse değilmişsin.evde varsa dene istersen..?

kan testi mi yaptın nazooo bu arada hülya ben ismin neydi canım çalışıyor musun ben okuldan yeni geldim sayılır..

karbonat testini duydun mu?ne derece doğru bilmiyom da,idrarının içine karbonatı atıyomuşsun..köpürürse hamiş,dibe çökerse değilmişsin.evde varsa dene istersen..?

hım duymuştumm ama doğruluğu ne derecedir bilmiyorum denemedimmm canım ya

kan testi mi yaptın nazooo bu arada hülya ben ismin neydi canım çalışıyor musun ben okuldan yeni geldim sayılır..

biliyorum ben seni hülyacım..bende nazo yani nazan.yoo evde idrar testi yaptım..evet işteyim şu an.özel bi çocuk kliniğinde provizyon sekreteriyim.senin ilk olcak yanılmıyosam?

en yaşlısın benim valla..35 yaşındayım ve 2.ciye uğraşıyorum aylardır..her ay hüsran,birde üstüne kızımdan fıça yiyorum..bi hamile kalamadın diye:roflol:

biliyorum ben seni hülyacım..bende nazo yani nazan.yoo evde idrar testi yaptım..evet işteyim şu an.özel bi çocuk kliniğinde provizyon sekreteriyim.senin ilk olcak yanılmıyosam?

evet şekerim ilk olacak anneliği ilk kez tadıcağım allah isterse tabi canımmm.dua ediyorum her zaman hayırlısı içinnn be nazancım.bugün okulda öğrencilerime baktım şöle biiiii öğretmenlikte bi bakıma annelik gibi duygulandım o an işte.alla isteyen herkese verir inşallahhhh

arayı çok mu açtın nazancım naptınnn olur inşallah ilki olmuş bu da hayırlısıyla olur annesiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…