mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Arkadaşlar şu rgl bitsin doktora gitsem diyom ama
utanıyorum ya. Hamişş olmadan sanki komik olur gibi geliyooo
doğum evinden sıra alıp gitsem mi ki acaba bilmiyorumkismile

komık olurmu hayatım testlerını yaptırırsın en azından ıçın rahat olur

doktorlar kacıncı hamılelığınız olursa olsun testlerınızı mutlaka yaptırın dıyolar

komık olurmu hayatım testlerını yaptırırsın en azından ıçın rahat olur

doktorlar kacıncı hamılelığınız olursa olsun testlerınızı mutlaka yaptırın dıyolar

Ozaman haftaya sabahtan sıra alıp gideyim ben
doğumumuda doğum evinde yapmıştım sevmem orayı ama
olsun... En azından bilgilerim var orada..
Ayyy evet gitmem lazım yaaa.
Arkidişlerden birini alır yanıma giderim napayımmmmm :teselli:

canım test yaptım negatif çıktı mafoldumben şüpheli ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti, sence sağlıklı bilgi verir mi?

hayır geçmedi henüz en erken 2 nisan da olabilirim.

canım 11 günde sonuç vermesini bilemiyorum o kısımla bir bilgim yok ama adetine daha 2 gün varmış belkide daha erken olduğundan olup olmadığını göstermemiştir bekleyeceksin canım inşallah adetinden sonra çift çizgiyi görürsün...

inş bakalım 1 hafta daha beklicem, ama kasığımda ince ince sızı var, beni ümitlendirmiyor değil...

ben geldim kızlar..naber nasılsınız?kız bebikim iki nazanın arasında kalmışın aşada çabuk dilek tut..dilek nereye kaçtı hemen ya?

burdayım adaş sitede acayiplik var kapatıp açmayınca yeni mesajları göremiyorum bilmiyorumkismile

kızlar başım dönüyo dünden beri ve sağ kasığımda ince ince sızlama var :roflol: ne olcakk
:CüvCüv: değilim kiii...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…