iki nazan arasında kaldım demek
hemen dilek tutiim
Allah nolur nisana hamiş olayım :Saruboceq::CüvCüv:
mrb kızlar ben bu sitede yeniyim,bende hamile kalmak istiyom ama her ay hayal kırıklığı oluyor bu ay tam 10 gün geçti hamileyim sandım ama olmadı nasip ne zaman acaba
mrb kızlar ben bu sitede yeniyim,bende hamile kalmak istiyom ama her ay hayal kırıklığı oluyor bu ay tam 10 gün geçti hamileyim sandım ama olmadı nasip ne zaman acaba
yaa..kızlar bişey sorcam.hiç aranızda duyan bilen var mı.o ay ilginç bişey denemişte,ne bileyim yemişte,içmişte,ilaç vs.kullanmışta hamiş kalmış bi hatun kişi duyan gören yaşayan var mı?ne yaptıysa bide biz yapalım..belki tutar di mi ama..:hulya:
nazo çok yaşa tam ben de bunu düşünüyodum, ya bi de mart ayının hamişleri size sesleniyorum, siz naaptınız da oldu bakiim hele bi anlatın bize :dance:
ben soğan kürünü duymuştum hayatım hamile kalamayanlar için bir de ananas meyvesinin bebeğin tutunması iiçin çok etkili olduğunu biliyorumm bir de bol demir içerikli gıdalarla beslenmek gerekiyormuş
hadi yaaa bilseydim ananas alırdım. Kocam 2 haftadır markete-pazara gittiğimizde "ananas ister misin" diyo ben de yok diyodum. Yoksam adamcaaz bunun için mi soruyodu bana yaaaa. hay Allah:sm_confused:
hadi yaaa bilseydim ananas alırdım. Kocam 2 haftadır markete-pazara gittiğimizde "ananas ister misin" diyo ben de yok diyodum. Yoksam adamcaaz bunun için mi soruyodu bana yaaaa. hay Allah:sm_confused:
içine doğmuş adamın sibelcim okadar sölemiş adamceğizz daha ne yapsın ahh sibell ahhhakannehir
ben haberim olmadan yedim ananası geçen günlerde, çalışmalar varken inş. işe yaramıştır, tutmuştur bebişim:ecrin_bebek:
ben haberim olmadan yedim ananası geçen günlerde, çalışmalar varken inş. işe yaramıştır, tutmuştur bebişim:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?