mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

mrb kızlar ben bu sitede yeniyim,bende hamile kalmak istiyom ama her ay hayal kırıklığı oluyor bu ay tam 10 gün geçti hamileyim sandım ama olmadı nasip ne zaman acaba

mrb kızlar ben bu sitede yeniyim,bende hamile kalmak istiyom ama her ay hayal kırıklığı oluyor bu ay tam 10 gün geçti hamileyim sandım ama olmadı nasip ne zaman acaba

hoşgeldin canım..10günde uzun bi süre..doktora gittin mi.bilmiyorumkismile

ooo welcom welcom..kız yukarı çık çabuk.kırcam bacaklarını ben senin diğer topiklerde görüyom ben hep seni..klava:

yaa..kızlar bişey sorcam.hiç aranızda duyan bilen var mı.o ay ilginç bişey denemişte,ne bileyim yemişte,içmişte,ilaç vs.kullanmışta hamiş kalmış bi hatun kişi duyan gören yaşayan var mı?ne yaptıysa bide biz yapalım..belki tutar di mi ama..:hulya:

nazo çok yaşa tam ben de bunu düşünüyodum, ya bi de mart ayının hamişleri size sesleniyorum, siz naaptınız da oldu bakiim hele bi anlatın bize :dance:

ne kadardır deniyosun meryemcim bebiş için çok uzun süre mi oldu canım adetlerin falan düzenli mi

nazo çok yaşa tam ben de bunu düşünüyodum, ya bi de mart ayının hamişleri size sesleniyorum, siz naaptınız da oldu bakiim hele bi anlatın bize :dance:

ben soğan kürünü duymuştum hayatım hamile kalamayanlar için bir de ananas meyvesinin bebeğin tutunması iiçin çok etkili olduğunu biliyorumm bir de bol demir içerikli gıdalarla beslenmek gerekiyormuş

ben soğan kürünü duymuştum hayatım hamile kalamayanlar için bir de ananas meyvesinin bebeğin tutunması iiçin çok etkili olduğunu biliyorumm bir de bol demir içerikli gıdalarla beslenmek gerekiyormuş

hadi yaaa bilseydim ananas alırdım. Kocam 2 haftadır markete-pazara gittiğimizde "ananas ister misin" diyo ben de yok diyodum. Yoksam adamcaaz bunun için mi soruyodu bana yaaaa. hay Allah:sm_confused:

hadi yaaa bilseydim ananas alırdım. Kocam 2 haftadır markete-pazara gittiğimizde "ananas ister misin" diyo ben de yok diyodum. Yoksam adamcaaz bunun için mi soruyodu bana yaaaa. hay Allah:sm_confused:

içine doğmuş adamın sibelcim okadar sölemiş adamceğizz daha ne yapsın ahh sibell ahhhakannehir

ben haberim olmadan yedim ananası geçen günlerde, çalışmalar varken inş. işe yaramıştır, tutmuştur bebişim:ecrin_bebek:

soğan kürü iltihapa iyi geldiği için doğru olabilir, sonuçta iltihapımız varken bebişimiz olmuyo...

içine doğmuş adamın sibelcim okadar sölemiş adamceğizz daha ne yapsın ahh sibell ahhhakannehir

ya valla hiç de sevmez o ananası yaaaa niye sorup duruyo diyodum ben de valla içine doğmuş kocişin, bu haftasonu aliim bari hem onun gönlü olsun hem de bana yarasın :dance:

ben haberim olmadan yedim ananası geçen günlerde, çalışmalar varken inş. işe yaramıştır, tutmuştur bebişim:ecrin_bebek:

inşalaah haytımmmm allah herkese nasip etsin canımcımm günün yakın mıı isim neydi bu arada şekercimmbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…