mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm arkadaşlar hepinize merhabalar dün gördüm sayfaı yazayım hemen dedimm şu yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz?

neden canım işte konuşuyoz şurda neden sıkılıyon..olumunekankayizsmile

Ya ben alışkınım temizlik yapmaya ailem zaten temizlik hastasısın der bana ama hamile olabilirim diye eşim bana bişey yaptırmıyor aslında daha testime 10 gün var dünakşam yemekte canım hergün bir odayı temizleyeyim dedim kendimi yormadan bana bir bağırdı olmaz diye şimdiye kadar öyle duymadım sesini tabi bende hemen başladım ağlamaya alışkın değilimki bana bağırmasına alındım sanırım herneyse kısacası ben temizlik yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum...

slm arkadaşlar hepinize merhabalar dün gördüm sayfaı yazayım hemen dedimm şu yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz?

arkadaşım ben doktorneva.com daki hesaplama cetvelinden takip ediyorum.
Ama yumurtlama belirtisi olarak, yumurta akı şeklindeki akıntının en yoğun olduğu gün olarak gösteriliyor

teste bakarsan değilim ama belirtiye bakarsan öyleyim bilmiyorumkismile beklicez işte gelsin bu bebiş ısırcam bi yerlerini merak ettiriyo beni

bebikim benim testlerin içinde hep adetinizin gecikmesinden 5-6 gün sonra daha net sonuç alırsınız şeklinde açıklamalar yazıyo. Sen daha gecikmeden teste ne bakıyon. gelecek bebişin bak görürsün şutarafagitti

ateş normalden yüksekmi olur düşükmü çok cahil kaldım çokk

cahillik olur mu hiç, bu işin içine girince öğreniyosun herşeyi kaydirigubbakcemile5
ateş ölçme yönteminde adetin bittikten sonra hersabah yataktan kalkmadan önce ateşini ölç ve not et. Yumurtlama döneminde ateşin normalden yarım ila bir derece yüksek çıkacaktır. yerimseniben

çok çok çok saol :dance::dance:

:teytey: hihoyyyt :icecream: zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…