kızlar başım dönüyo dünden beri ve sağ kasığımda ince ince sızlama var :roflol: ne olcakk
:CüvCüv: değilim kiii...boshayallersmile
neden canım işte konuşuyoz şurda neden sıkılıyon..olumunekankayizsmile
slm arkadaşlar hepinize merhabalar dün gördüm sayfaı yazayım hemen dedimm şu yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz?
slm arkadaşlar hepinize merhabalar dün gördüm sayfaı yazayım hemen dedimm şu yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz?
hayatım daha var gününe öyle kesin bilemezsin ki hamiş olmadığını dur bakalım heleaklinialirimsmile
arkadaşım ben doktorneva.com daki hesaplama cetvelinden takip ediyorum.
Ama yumurtlama belirtisi olarak, yumurta akı şeklindeki akıntının en yoğun olduğu gün olarak gösteriliyor
teste bakarsan değilim ama belirtiye bakarsan öyleyim bilmiyorumkismile beklicez işte gelsin bu bebiş ısırcam bi yerlerinimerak ettiriyo beni
:lepi:vereliniortak:lepi:
tamam kızlar saolun bilginiz için cetvel konusunda adetim düzensiz tutarmı acaba
ateş normalden yüksekmi olur düşükmü çok cahil kaldım çokk
ateş normalden yüksekmi olur düşükmü çok cahil kaldım çokk
cahillik olur mu hiç, bu işin içine girince öğreniyosun herşeyi kaydirigubbakcemile5
ateş ölçme yönteminde adetin bittikten sonra hersabah yataktan kalkmadan önce ateşini ölç ve not et. Yumurtlama döneminde ateşin normalden yarım ila bir derece yüksek çıkacaktır. yerimseniben
:teytey: hihoyyyt :icecream: zemuszemus
selam kuşlarrrrrbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?