inşallah yaramıştır sana bebikim :)
ben de çıkıyorum hanımlar yemekle uğraşacağım dahaa görüşürüzzzzz sonraaaaaa
benide aranıza alırmısınız a.s siteye yeni üye sayılırım nisanda korunmayı bırakıcaz inş biraz önce gelir bebeişim sıkı sıkı tutunup bu sefer bırakmaz allah tüm isteyenlere nasip etsin...
ayy korkuyorum zaten hemen olsun istiyorum ama nisanın mecbur beklicem yeni evime taşıncam bi bitsin allahın izniyle senin ilk bebeğinmi olucak?
hoşgeldin canmm:) hayırlısı olsunmrb kızlar ben bu sitede yeniyim,bende hamile kalmak istiyom ama her ay hayal kırıklığı oluyor bu ay tam 10 gün geçti hamileyim sandım ama olmadı nasip ne zaman acaba
merhaba arkadaşlar, sizi uzun süredir takip etmem ile birlikte bugün katıldım aranıza. inanılmaz bebek istiyorum, her ay ümitle bekliyorum. ama bu ay durum biraz farklı galiba; sabahları midem yanıyor, meme uçlarım daha koyu, rahminde içten bi gıdıklanma gibi bişey oluyor. bi de ayaklarımın üstüne ani şekilde basınca çok acıyor. hastalanmama bi hafta var. sizce hamile olabilir miyim???
bende 9 haftalık bebeğimi 2,5 ay önce kaybettim malesef :çok üzgünüm:ilk bebeğim olucak
inşallah canım bu akşam test yapcam zemuszemus
canım test yaptım negatif çıktı mafoldumben şüpheli ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti, sence sağlıklı bilgi verir mi?Kızlar günaydın nasılsınız?
Canım test yaptınmı merak ettim...
canım test yaptım negatif çıktı mafoldumben şüpheli ilişkinin üzerinden 11 gün geçmişti, sence sağlıklı bilgi verir mi?
peki adet günün geçti mi bebikim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?