mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

benide aranıza alırmısınız a.s siteye yeni üye sayılırım nisanda korunmayı bırakıcaz inş biraz önce gelir bebeişim sıkı sıkı tutunup bu sefer bırakmaz allah tüm isteyenlere nasip etsin...

benide aranıza alırmısınız a.s siteye yeni üye sayılırım nisanda korunmayı bırakıcaz inş biraz önce gelir bebeişim sıkı sıkı tutunup bu sefer bırakmaz allah tüm isteyenlere nasip etsin...

hoşgeldn cnm çalışmalara başla biran önce, martta ben çalıştım ama tutmadı galiba, zor valla burdaki kızlar da çok uğraşıyo zor tutuyo bu bebişler

ayy korkuyorum zaten hemen olsun istiyorum ama nisanın mecbur beklicem yeni evime taşıncam bi bitsin allahın izniyle senin ilk bebeğinmi olucak?

bende 9 haftalık bebeğimi 2,5 ay önce kaybettim malesef :çok üzgünüm:ilk bebeğim olucak

mrb kızlar ben bu sitede yeniyim,bende hamile kalmak istiyom ama her ay hayal kırıklığı oluyor bu ay tam 10 gün geçti hamileyim sandım ama olmadı nasip ne zaman acaba
hoşgeldin canmm:) hayırlısı olsun

sende hoşgeldin canmm:)

Martta bitti,biticekyerimseniben nasip Nisan,Mayis'a:)

Ben hic yumurtlama gunlerimi takip etmiyorum,yani takip ederek illaki o gunler yapmiyoruz sositosositosizler hep yumurtlama gunlerinizi takipmi ediyorsunuz arkadaslar:sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrrr
bebikim test yapacaktın akşam, noldu nedir vaziyet??
ınşallah güzel haberler veririsin bize...

Arkadaşlar şu rgl bitsin doktora gitsem diyom ama
utanıyorum ya. Hamişş olmadan sanki komik olur gibi geliyooo
doğum evinden sıra alıp gitsem mi ki acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…