mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin güzel bebişlerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine

hoşbulduk hayatımmmm nasılsın biraz dindi mi bulantılarrrrr.ben bugün adet oldum yaaa puffffffff kaydirigubbakcemile3
aaaa hayırlısı olsunn siz nisanda patlama yapın inş.. benim bulantı denmez aslında midem dönüyo resmen ya ama kusma yok bu zamana kadar kusmadımm öğürme oluyo arasıra bide kokulara tiksinmem

hoşgeldin azizecim olumunekankayizsmile
hoşgördüm şekerim yerimseniben
ıyıyımallaha sukur evdeyım bugun hiiiiçççbişey yapmadan oturucam dıyorum oooohhh şöleee

selam azizie
sen nasılsın
slm kuşum iyidir canm son 2günüm kaldı kaydirigubbakcemile2
selam hanımlarrr
slm tatlım :hulya:
iyiyim canım pek girmiyorum nete canım sıkılıyo girincede hemen anlamadımki hormonlarım tavan yaptı heralde sen naptınn testler belli oldumu

hamilelikten canın istemiyodur canmm boş ver sen dinlenmene bak:)
benim sonuçlar çıktı yarın genetik uzmanına göstercez ne diye.bizim dr.anlamıyomuş sonuçlardan...özel genetik uzmanının bakması gerekirmiş.

ee bu özel genetik uzmanı nerde aynı hastanedemii

hayırlısı artık kızlar ya üzülmüyorum artık napalım yapcak bişiy yokkk ahh bebeğim üzme anneciğini çabuk gel emiiiiiiiiiiiii özledik seni çoookkkkkk

ee bu özel genetik uzmanı nerde aynı hastanedemii

merterde burç genetik merkezi varmış oraya yarın 11 e randevu almış eşim.
bakalım ne dicekler çok heycanlı ve endişeliyim kötü bişeyler demezler inşallah
sezen çook korkuyorum

sezen çook korkuyorum

azizecim dua edcez sana hayatım allah selamet versin inşallah herşey yolundadırr.insan endişeleniyo ister istemezzz.hayırlı haberlerini alırız yarın inşallahh

sezen çook korkuyorum
aaa merterdemii neresindeymişki bu ben hiç görmedimm eşin tekmi gelicekk bu genetiğe niye gözteriyosunuzz testte ne çıktıkii

sezen çook korkuyorum

dua et gıtmeden hayırlısı allahtan inş bısey cıkmıycak ıyı dusunelım ıyı olsun tatlım

azizecim dua edcez sana hayatım allah selamet versin inşallah herşey yolundadırr.insan endişeleniyo ister istemezzz.hayırlı haberlerini alırız yarın inşallahh
inşallah hülyacım eyvahedigeldismile
beni martt ayından silebilirsin azizecim adet oldum bu gün çünküüüüüüü şekerimmmm

dua et gıtmeden hayırlısı allahtan inş bısey cıkmıycak ıyı dusunelım ıyı olsun tatlım
allah hayırlısını versin canmm...hepimize.dua ediyorum zaten şimdi bile...
azize gene işe daldı galibaa huuuu

evet canmm mutfaktaydım şimdi geldim...

azizecim senin durum nedir? sakıncası yoksa söylermsn ?

canm ne sakıncası olcak ki...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu onun için testler yapıldı...
yarında uzmana gidiyoz hayırlısıyla bize ne var ne yok sölicek.

aaa merterdemii neresindeymişki bu ben hiç görmedimm eşin tekmi gelicekk bu genetiğe niye gözteriyosunuzz testte ne çıktıkii

bende tam nerde bilmiyom nerde olduğunu...
dr.um kromozon testi raporundan pek bişey anlıyamamış genetik çi uzmanın bakıp yorumlaması gerekiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…