mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hihoyyyt ben geldim hihoyyyt

hoşgeldin, inş. dualarımız kabul olur, bebişleri alırız kucamıza..

Kızlarr kendime blogspot açtım... Bloğu olan varmı ayolllll sositososito

rayihacım hasta olduğum zaman benim de çok midem bulanır. Hatta eskiden çıkarırdım hep.
Sonra bi doktor bana adetin düzenliyse (çok şükür tıkır tıkırdır hep) hasta olmadan 1 gün önceden ağrı kesici al, miden sancı yüzünden bulanıyo demişti. Tabi bu evlenmeden önce oluyor.
Sonrasında gerçekten o şekilde ağrı kesici içtim ve kusmaların kesildi.
Ama tabi şimdi bebek isteyince ağrı kesici içemiyosun, ne olur ne olmaz diye. Bulantı da kaçınılmaz oluyor malesef

Günaydın kızlar ben dün akşam test yaptım adetime 3 gün var daha ama tek çizgi çıktı bu ayda hayallerim rafa kalktı mafoldumben

günaydın, adetinden 5 gün sonra falan idrar testi net sonuç verir diye biliyorum. Şimdiden umutsuzluğa kapılma...

saol canım bazı arkadaşların erken sonuç aldıklarını duydum dayanamayıp yaptım işte bu ay yumurtalama zamanına denk geldi ama inş.hamişsimdir.

gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine kaydirigubbakcemile2

selm canmm:)
biraz önce geldim dr.dan. herşey normal dedi:) rahimden sıvı alınmıştı onda iltihap varmış dr.hap verdi ve sebebide büyük ihtimalle iltihaptan bebek ölmüş mikrop kapmış. şimdi ilaçla temizlicez iltihabı.

Dermansız dert vermesin. Ne güzel çözümü varmış işte.
Hadi bakalım iltihap kuruyunca bebişin gelin hemencek inşallah :Saruboceq:

Dermansız dert vermesin. Ne güzel çözümü varmış işte.
Hadi bakalım iltihap kuruyunca bebişin gelin hemencek inşallah :Saruboceq:

inşallah tatlım ALLAHIN izninle :Saruboceq:
iki kutu hap içicem inşallah iyi olur herşey bundan sonra :Saruboceq:
ALLAHIM hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı iyi huylu evlatlar verir inşallahhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…