mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

canm ne sakıncası olcak ki...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu onun için testler yapıldı...
yarında uzmana gidiyoz hayırlısıyla bize ne var ne yok sölicek.

çok geçmiş olsun canım, hayırlısıyla bişey çıkmaz inş. :Saruboceq:

gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine :Saruboceq:

bugün adet günüm, 5 gün önce erken idrar testlerinden birini kullandım negatifti, çoook canım sıkıldı bir an, sonra gezdim tozdum topladım kendimi, hafta sonu hava çok güzeldi. bugün regl olmayı bekliyorum henüz bir belirti yok. gerçi benim birkaç günlük gecikmeler arada olabiliyor...

merterde burç genetik merkezi varmış oraya yarın 11 e randevu almış eşim.
bakalım ne dicekler çok heycanlı ve endişeliyim kötü bişeyler demezler inşallah
sezen çook korkuyorum

korkma canım dua et inş hakkınızda hayırlısı olur ve yarın bize güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

bişey çıkmaz azizecimm rahat ollll kromozonlarda sorun olsa oğluşun olmazdıı zatenn yarın müjdeli haberi ver bizee

sezennnnnn hoşgeldin canım..seninde bebişinde iyi olduğuna çok sevindim güzelim.

ay arkadaşım bende sen gibiyim bu ay bugün yarın adet olurum diyodum daha bişey yok,hiç gelcek gibide değil sanki.dün ondan önceki gün test yapmıştım negatif.bende umudu kesmiştim ama az önce nette bişeyler okudum acabada kaldım valla.bazı kişilerin 10 gün 11 gün idrarda çıkmamış kantestinde öğrenmişler..işin garip tarafı kadının biri kanda 300 çıkmışken bile çok çok siliik göstermiş.keşke bizimde öle olmuş olsakaydirigubbakcemile3

idrar testleri pek güvenilir değil, çok örnekleri var öyle hamile değilim nasılsa deyip diş tedavisi yaptıran, röntgen çektiren, kendine yeterince dikkat etmeyener olabiliyor, hamileymiş gibi herşeye dikkat etmek lazım aslında ama ben yapamıyorum illa ki pozitifi görücem, sonra hamilelik havasına girerim boshayallersmile artık bu ay pek umudum yok bi an önce regl olsam da kafam rahat etse diyorum...

offf kızlar içim sıkıldı bugün resmen, ortada bi neden de yok, havadan mıdır nedirmafoldumben
Canım benimde bugün içim sıkıldı nedensiz annemi aramak geldi içimden açmadı sonra beni aradı doktordaymış menopoza giremiyordu kendisi hep kanaması vardı doktor ameliyat demiş çok üzüldüm....
merterde burç genetik merkezi varmış oraya yarın 11 e randevu almış eşim.
bakalım ne dicekler çok heycanlı ve endişeliyim kötü bişeyler demezler inşallah
sezen çook korkuyorum

Canm içini ferah tut biz sana herzaman bişey çıkmayacak diyoruz duanı ederek gidersin canım...

Kızlar ben 2 gün belki giremeyebilirim bugün eşimle çarşıya çıktık ve mobilyacıya gittik ve yatak odası,tv ünitesi ve mutfağa köşe yemek masası aldırdım hiç hesapta yokken aslında vardı ama yaz sonu filan diyorduk ama oldu işte kısmet bu zamanaymış.Hazır düzen değişecekken bende bahar temizliğine kalkışayım yavaş yavaş yorulmadan ağır kaldırmadan belkide bebiş vardır tetbirli davranalım...

Canım benimde bugün içim sıkıldı nedensiz annemi aramak geldi içimden açmadı sonra beni aradı doktordaymış menopoza giremiyordu kendisi hep kanaması vardı doktor ameliyat demiş çok üzüldüm....
Canım çok geçmiş olsun, benim annemin de var aynı derdi, kist var bir de onlar da çok kanama yapıyomuş. Ameliyat olacak ama şimdilik bekletiyorlar. Kadın olmak ne zor yaa her yaşta zor hem de... Sıkma canını...

Yorma kendini, yavaş yavaş dinlene dinlene yap, belli olmaz çünkü sonra üzülmeyesin...

Merhaba arkadaşlar,

Bende hamile kalmak istiyorum bu aylarda inş. Prolaktin hormonum yüksek olduğu için adetim çok düzensiz. Şimdi parlodel kullanıyorum. Klomenede başlıycam. İlk defa adet günlerimde acayip midem bulanıyor.

Allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasib etsin Amin

günaydınnn
hoşgeldin arkadaşım
inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

h.g amiin canım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…