mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

amiiinnn aminnnn azizem beni marttan silebilirsin canım adet olmadım ama kan testi yaptım negatif adet olunca haber veririm nisan listesine eklersin canımm

amiiinnn aminnnn azizem beni marttan silebilirsin canım adet olmadım ama kan testi yaptım negatif adet olunca haber veririm nisan listesine eklersin canımm

olsun tatlım üzülme kısmet:) yeterki hayırlısıyla gelsin bebişler geç olsun güç olmasın canm:)

bu ay 33. ayım....bu süre içinde 2 hsg, 1 laparoskopi, 2 aşılama geçirdim...gebelik hiç olmadı... yaşım 26

selam kızlar
benide aranıza alırmsınız?
adet günüm 15 şubattı.. test alıp yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye (

selam kızlar sanirim bende 2010 martta hamile kalanlardanim..son adet tarihim 18 subattı ve olmadim şimdi1 aylık hamileyim...birde 16 aylık kızım var..suanda ikinciyi bekliyorum sizlerle burda paylamşmak güzelolacak a.s.

selam kızlar sanirim bende 2010 martta hamile kalanlardanim..son adet tarihim 18 subattı ve olmadim şimdi1 aylık hamileyim...birde 16 aylık kızım var..suanda ikinciyi bekliyorum sizlerle burda paylamşmak güzelolacak a.s.

hayırlısı olsun canmm :lepi: hoş geldin aramıza a.s.

sevindim azizecim, kullan ilaçlarını da gelsin bebişlerr :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…