mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kızlar ben birşey sormak istiyorum hamilelik belirtilerinde kasık ağrılarının yanısıra gaz sancısı gibi kasılmalarda yaşayan oldumu ben dün geceden beri çok gaz sıkışmam ve kasım ağrım varda bugün adet günüm normalde ama hala olmadım

arkadaşlar benim 25 marttı adetim hala olmadım bakalım umutla bekliyorum:)

canım benim arkadaşım hamile onda gaz çok olmuş inşallah hamişsindir..

aynen canım bendede çok gaz vardı kasıklarım batma yapıyodu bi test yap canım?

mrb.azizecim geçmişi okumadın galiba.ben adet oldum bugün.25 nisana bakcaz artık.sanada geçmiş olsun.dr.verdiği ilaçların ismini versene bana.bende de iltahap var bi türlü antibiotiklerle kurumadı.

olmadım tatlım ama olurum ilaç aldığım için gecikme olabilir.
benden nasıl süt gibi beyaz akıntılar geliyo erhalde iltihap akıyo...inşallah iyice temizler içimi. canmm bu iltihap tan bebeğim ölmüş olabilirmiş mikroptan 3ay oldu kürtaj olalı iltihap anca akıyo ayyyyyyy ne zor iş bunlar yaaaa annelik ne zor zanaat...bebiş için kadınlar neler çekiyo.haplarım bitince tekrar rahmimden sıvı alınıp test olcak temizlenmiş mi diye bakılıcak. sana içtiğim ilacı yazıyom MONODOKS 100MG.LIK.sabah akşam 2şer içiyorum 2.kutu bitmek üzere. ben belki nisandada koruncam canmm iltihap geçmezse.

benımde 26 marttı ama olmadım bugunde olmadım sadece belım agrıyor bu ay 4. denememızdı inşallah tutar kızlar ...ben adetımın12.gunu dr a gıttıgımde yumurtamın catladıgını soyledı 12+14 26.gunum dundu ...

beni de listeye ekler misiniz???
5 marta adet oldum 7 nisan beklenen tarih bakalım belkide hiççç gelemez 7 nisan .
hamile kalırım :)

gelsin bebişler

Son düzenleme:
azize nasılsın canım mutfaktaydım şimdi oturdum pcnin başına seni gördüğüme sevindim opuyorumnanaktan

bende iyim canım napıyım günüm geçti daha da geçmesini bekliyorum sende nasıl varmı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…