mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

selam kızlar.nasılsınız.bugun banyo yaptım veee bu ayki çalışmalara başlamak için heyecanlıyımmm.bakalım nolcek

gelsin bebişler konsunlar göbüşümüze :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım..10günde uzun bi süre..doktora gittin mi.bilmiyorumkismile

cvp verdiğnz için tşk edrim bu sitede yeniyim.dr daha önce gitmiştm sağ yumurtalğmda kist olduğunu söyledi 1ay yasmin kullandm kontrole gittim geçmiş bişeyin yok dedi ,cocuk düşünüyom olurmu dedim herşey normal olur dedi

kızlar bebiş geliyo dün öğrendim... listede adımı görmek beni çok mutlu edicek.............

sağol canım çok teş. ederim :)

slm hanımlar.

Benim adetlerim çok düzensiz ve haliyle yumurtlama günlerimide hesaplayamıyorum. eşime söyleyip şu Ovoluasyon (Yumurtlama) Testi aldım ama bir yıllık kullanımlı makina gibi sanırım. İnş. işe yarar. Rabbim dermansız dert vermesin inş.

Allah isteyen herkeze gönlündeki muradı hayırlısıyla versin inş.

kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile sositososito hihoyyyt

BUGÜN ADET GÜNÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

azize canımm benim adet 18 marttı hala olmadım.ama 2 tanw test yaptım koca bir çizgi.yok bişey.iyice düzensizleşti,hala adeti bekliyomm.olunca haber eririmm.

azize... adet oldun mu?ayrıca şu dr nin verdiği ilacların ismini versene.bendede iltihap vardı..o kadar ilac kullandım geçmedi.ondan kalamıyorum muhtemel..düşükte ondan oldu sanırım.sanada çok geçmiş olsun...aayy ne zor bu kadınlıkkkkkkkkk:hulya:

ahh.evet sonunda..kırmızılar geldi azizem.böylece mart defterini kapattık..25 nisana yazıver beni gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…