geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine. test yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. hep böyle test yapıp negatif çıkıp bi kaç gün sonra adet olunca moralim bozuluyor buyüzden bikaç gün daha bekelyip adet olmazsam test yapıcam..
nolcak tatlım yaa yap gitsin...senin günün geçmiş bile hamilelik varsa adetten önce bilo çıkıyo benimde çıktı 4gün varken ben bile inanamadım ölesine yapmıştım bi baktım hemen ikinci çizgi belirdi.azize kanıma girdin eşime söyleyimde alsın:) 2 gün geçince çıkarmı dersin bide sabahmı yapayım testi??
bir soru daha sorucam:) testi yapınca hemen belli oldumu ikini çizgi nekadar süre beklemiştin 5dk falanmı dahamı fazla?
inşallah canım ben şimdi annemlerdeyim bizde pc yok annemlere gelip giriyorum nete. ben bi evime gideyim eşime söyleyyim alsın yarın sonucu söylerim.:) fazlada umutlanmayım da :)) ben çıkıyorum tatlışım yarın görüşürüz inşallah iyi haberler veririm dua et :Saruboceq:
valla bilmiyorum canmm ama anti biyotik olması gerek.sağol azizecim.bu ilac antibiotik mi?
bişey sorcam azizem sana.biraz özel olcak ama..benim bu iltihap ilişki sırasında daha da belli oluyo,beyaz süt gibi,yapışkanımsı sanki.ve ilişkide ağrı yapmaya başladı.sende hiç böle oluyo mu?off off benim de derhal bi doktora gitmem lazım.bi temizleniyim de.
inşallah canım ben şimdi annemlerdeyim bizde pc yok annemlere gelip giriyorum nete. ben bi evime gideyim eşime söyleyyim alsın yarın sonucu söylerim.:) fazlada umutlanmayım da :)) ben çıkıyorum tatlışım yarın görüşürüz inşallah iyi haberler veririm dua et :Saruboceq:
kızlar yumurta catladıktan 14 gun sonra mutlaka adet olmak gerekır demı bılımsel olarak baska bıseyden gecıkmez demı
hoşgeldin canımvereliniortak
hoşgeldin canmm a.s.
tebrik ederim cnm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı biz olmayanların başına...kızlar bebiş geliyo dün öğrendim... listede adımı görmek beni çok mutlu edicek.............
HAMİLE ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM alkisalkisalkis
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:
2010 OCAK AYI LİSTEMİZ:CüvCüv:
slcngulanne mervam demetnur
2010 ŞUBAT AYI LİSTEMİZ:CüvCüv:
bafoherzemşah eren sezen
2010 MART AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
birisiemas neva YAREn yakamozzz33 misivam
UMUTLA BEBEKLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ :Saruboceq:
SON ADET TARİHLERİ :lepi:
2010 MART AYI LİSTEMİZ :lepi
lavinya06......................25 mart
zpaison........................27 mart
azize1..........................27 mart
2010 NİSAN AYI LİSTEMİZ :lepi:
mirage1983....................1 nisan
kardenya........................1 nisan
erazze................................1 nisan
BEBİKİM............................2 NİSAN
Caylayancicek....................4 nisan
begummmm.......................4 nisan
WELQOME...................5 nisan
yarencik60.........................5 nisan
erkil...................................5 nisan
denizdeni.......................6 nisan
sevimsizim.........................7 nisan
cesu..................................11 nisan
yumurcek..........................12 nisan
sibelcimcime.....................16 nisan
gadife................................17 nisan
askizi...............................19 nisan
adana1301........................20 nisan
vesade..............................21 nisan
d_kupcu............................21 nisan
sutbeyaz...........................23 nisan
dayna...............................24 nisan
hlyclk................................24 nisan
greenmoon........................25 nisan
nazo7...............................25 nisan
KARAFESLEGEN.............25 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?