mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine. test yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. hep böyle test yapıp negatif çıkıp bi kaç gün sonra adet olunca moralim bozuluyor buyüzden bikaç gün daha bekelyip adet olmazsam test yapıcam..

sağol tatlım hapım bitmek üzere inşallah temizlenir.
olsun canmm yaaaa ben olsam yapıp rahatlardım varsa var yoksa çıkmıyo zaten 1çizgi çıkıyo...ben son hamileliğimde adete 4gün varken yaptım çıktı.

azize kanıma girdin eşime söyleyimde alsın:) 2 gün geçince çıkarmı dersin bide sabahmı yapayım testi??

bir soru daha sorucam:) testi yapınca hemen belli oldumu ikini çizgi nekadar süre beklemiştin 5dk falanmı dahamı fazla?

azize kanıma girdin eşime söyleyimde alsın:) 2 gün geçince çıkarmı dersin bide sabahmı yapayım testi??
nolcak tatlım yaa yap gitsin...senin günün geçmiş bile hamilelik varsa adetten önce bilo çıkıyo benimde çıktı 4gün varken ben bile inanamadım ölesine yapmıştım bi baktım hemen ikinci çizgi belirdi.
bir soru daha sorucam:) testi yapınca hemen belli oldumu ikini çizgi nekadar süre beklemiştin 5dk falanmı dahamı fazla?

evet canım hemen belli oluyo 10 dk.bekle sen ben öle yaptım.sabahta yapmak şart değil ben öleden sonra yapmıştım...

inşallah canım ben şimdi annemlerdeyim bizde pc yok annemlere gelip giriyorum nete. ben bi evime gideyim eşime söyleyyim alsın yarın sonucu söylerim.:) fazlada umutlanmayım da :)) ben çıkıyorum tatlışım yarın görüşürüz inşallah iyi haberler veririm dua et :Saruboceq:

bişey sorcam azizem sana.biraz özel olcak ama..benim bu iltihap ilişki sırasında daha da belli oluyo,beyaz süt gibi,yapışkanımsı sanki.ve ilişkide ağrı yapmaya başladı.sende hiç böle oluyo mu?off off benim de derhal bi doktora gitmem lazım.bi temizleniyim de.

hadi bakalım inşallah pozitif çıkar.negatifsede üzülme çok.bak ben günümden evvel tam 4 tane test yaptım yok yok..ilk şoku atlattım.şimdi hastayım..napalım nisanı bekleriz bizde.olumunekankayizsmile

sağol azizecim.bu ilac antibiotik mi?
valla bilmiyorum canmm ama anti biyotik olması gerek.

benimde süt gibi akıntım canmm benim 4gündür bu akıntım oluyo bide vajinamda kaşıntıyla beraber başladı şimdi kaşıntı biraz hafifledi ama süt gibi akıntılar devam ediyo.
ben hiç ilişkiye girmedim canmm böle olunca eşede geçiyomuş biz eşimle berarber bu haptan kullanıyoruz dr.öle dedi.senin nekadar zamandır akıntın var?

tamm tatlım:) güzel haberini bekliyorum kaydirigubbakcemile2

inş.marta bir hamiş daha eklenir:Saruboceq:

kızlar martta bitiyo ALLAHIN ıZNıYLE nasıl da geçiyo günler boshayallersmile

kızlar ben çıkıyom eşim geliyo aradı şimdi...
hoşçakalın kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canımvereliniortak

hoşgeldin canmm a.s.

hoşbulduk kızlar, bugün adet oldum..hiç şaşmıyor maaşallah...sempatiksalakcinni bidahaki adet günüm 25 nisan

kızlar bebiş geliyo dün öğrendim... listede adımı görmek beni çok mutlu edicek.............
tebrik ederim cnm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı biz olmayanların başına...

Kızlar günaydın özledim sizleri ya bugünde böyle geçsin kısmetse yarın burdayım.Koptum vallah ya bu temizlikle tam bitti diyorum ille bişey çıkıyor offf offffff............

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşümüze :lepi: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…