Yok olmuyor canım sızlama...Sadece ağrı var okadar...
bendede ağrı vardı canmm son hamileliğide dokunamıyodum :) hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyiyim tatlım ugrasıyorum işte bu hafta sınav var ders calısmam gerek ama ne zaman derse otursam ya uykum gelıyor ya belim agrıyor kendımı hıc bu kadar tembel hıssetmemiştim:)
bebişin keyfi yerinde allaha şükür sen neler yapıyorsun erencıgım nasıl?
Kızlar ben çıkıyorum...Qturamayacağım temizlik ağrılarım başladı tutulmuş her yanım...Sabah görüşürüz kendinize iyi bakın..By by...
canım geçmiş olsun benımde ılk gebelıgımde ıltıhap olmustu bebek muhtemelen ondan düşmüştür demişti dr. antıbıyotıklerını duzenlı kullandıysan geçmıstır sendende alırız insallah guzel haberlerı bu ay:Saruboceq:
inşallah canım allah kımseye yasatmasın cok zor ya insallah sende sorunsuz bi hamılelık yasayıp yavruna kavusursun...
benım 25 mayıs beklenen dogum tarihi 2 hafta öncesi yada sonrası da olabılır dedı dr. cok heyecanlıyım ve şimdiden 14 kılo aldım daha 2 ay var neredeyse boyle gıderse daha kaç kılo alırım acaba:)
tamam canım geldıgımde haber verırım sana erenide senıde özledım valla:) 64 kıloyum şuanda allahtan zayıf hamıle kaldım:) yoksa napardım bılmıyorum
gunaydın kızlar
nedense pk keyfim yok bugun hayırdır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?