mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Zaten buay olmazsa doktorum 6 ay yumurta takibi yapacağız ondan sonra sonuç vermezse duruma göre bakacağız dedi...

eren çok iyi uyuyo:) bende kürtajdan sonraki 3.adetimi dün oldum....
2kutu anti biyotik içtim iltihap varmış rahimden sıvı almışlardı onun testtinde çıktı.adet bitsin dr.gidicem tekrar test olcam iltihap temizlenmiş mi bakılacak...
kromozon testleri normal dedi genetik uzmanı. ama rahimde iltihap olmuş ben hamileyken ondan bebek gelişememiş mikrop kapmış dediler inşallah haplar temizlemiştir.
temiz çıkarsa başlıcaz ALLAHIM izninle.

canım geçmiş olsun benımde ılk gebelıgımde ıltıhap olmustu bebek muhtemelen ondan düşmüştür demişti dr. antıbıyotıklerını duzenlı kullandıysan geçmıstır sendende alırız insallah guzel haberlerı bu ay:Saruboceq:

Kızlar ben çıkıyorum...Qturamayacağım temizlik ağrılarım başladı tutulmuş her yanım...Sabah görüşürüz kendinize iyi bakın..By by...

iyi geceler arkadaslar benim 2 yasında bi kızım var ve bende 2. bebişi istiyorum ve benim normalde gunum gecer zaten ama bu sefer bende anlamadım suan gunum 15 gun gecti ve ben hala olmadım ve ve 3-4 gun önce test yaptım cıkmadı sizce neden kaynaklanıyordur benim daha önce bu kadar hiç gecmemişti ve doktor bana yumurlarımın cok guzel calıştıgını ve uşutmemin olmadıgını söyledi aceba hamile olma ihtimalım varmı sizce

iki kutu hap içtim canmm yaa inşallah geçmiştir...ama yinede dr.um tekrar testi yapıp bakıcam dedi...gerçektende ben ekim ayında hamile kaldığım zamanlar öok kokulu akıntılarım vardı ve bunun üzerine hamile kaldım ondan dır erhalde...nasıl acayip kokuyodu işte iltihap mış o meyer. ayyyy inşallah bidaha olmaz yaa...
senin doğum ayın kaçına geliyo canmm?

inşallah canım allah kımseye yasatmasın cok zor ya insallah sende sorunsuz bi hamılelık yasayıp yavruna kavusursun...
benım 25 mayıs beklenen dogum tarihi 2 hafta öncesi yada sonrası da olabılır dedı dr. cok heyecanlıyım ve şimdiden 14 kılo aldım daha 2 ay var neredeyse boyle gıderse daha kaç kılo alırım acaba:)

inşallah canmm amin :Saruboceq: buraya geldiğinde bana uğra tatlım yaa seni bi göreyim:) ben hamileliğimin sonunda 14 kilo alarak bitirmiştim.sen fazla gitmişin canmm :)))

tamam canım geldıgımde haber verırım sana erenide senıde özledım valla:) 64 kıloyum şuanda allahtan zayıf hamıle kaldım:) yoksa napardım bılmıyorum

tamam canım geldıgımde haber verırım sana erenide senıde özledım valla:) 64 kıloyum şuanda allahtan zayıf hamıle kaldım:) yoksa napardım bılmıyorum

iyi geceler tatlım çook öptüm:) çıkıcam birazdan çok uykum geldi boshayallersmile

kızlar bu ay adet bitimimden 25 gün sonra regl oldum, geçen ay 37 gün sonra olmuştum, benim doktora gitmem lazım dimi? hiç böyle olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…