mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Yok canım eşim sivil güvenlik polis veya asker çok isteyen oldu ama işleri çok zor olduğundan birde tayin işi olduğundan hiç aklımdan geçirmedim ama bu sene eşimde kpss girip gardiyanlığı istiyor bakalım ne olacak...

Ağzın bal yesin Azize...Bu gün eşimde kahvaltıda senin doğum günün Mayıs taydı dimi dedi bende ewet dedim sonra neden sordun dedim belki doğum gününde hamile olarak geçirirsin dedi...
tabi kız bellimi olur oooohhhh negüzel hediye inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
afiyet olsun şekercim bari boş durmayın :jeyyar: :kedi:

:kedi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemile5Şeniz[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ınşallah olur canım ya...Kim istemezki böyle bir hediyeyi...Nisanın 5 beklenmeyen regl günüm 6 Nisanda babamın doğum günü inşallah dedesine hediye olacak...

İnşallah olur canım ya...Kim istemezki böyle bir hediyeyi...Nisanın 5 beklenmeyen regl günüm 6 Nisanda babamın doğum günü inşallah dedesine hediye olacak...

aaaa negüzel alkisalkisalkis az kalmış tatlımm belirti varmı?

kızlar ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum sabah okul var ne yazıkki erken kalkmam gerekiyor öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

aaaa negüzel alkisalkisalkis az kalmış tatlımm belirti varmı?

Vallah canım göğüs ağrım vede adet olacakmışım gibi ağrımdan başka bir belirtim yok...Yalnız eşim bugün dediki geçen ay göğsünün kahverengi yerinin etrafı damarlıydı ama şimdi kahverengi olan yer farklı bir renk olmuşi dedi okadar sadece...

hosbuldukk kızlarrrr ayy eed ya annemde kalıorum uyku da tutmadı bakım bı dedım:) sızde ne war ne yokk hatunlarr:hulya:

hadi hayırlısı canmm :lepi: sızlama oluyomu memelerinde?

iyiyim tatlım ugrasıyorum işte bu hafta sınav var ders calısmam gerek ama ne zaman derse otursam ya uykum gelıyor ya belim agrıyor kendımı hıc bu kadar tembel hıssetmemiştim:)
bebişin keyfi yerinde allaha şükür sen neler yapıyorsun erencıgım nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…