tabi kız bellimi olur oooohhhh negüzel hediye inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Ağzın bal yesin Azize...Bu gün eşimde kahvaltıda senin doğum günün Mayıs taydı dimi dedi bende ewet dedim sonra neden sordun dedim belki doğum gününde hamile olarak geçirirsin dedi...
afiyet olsun şekercim bari boş durmayın :jeyyar: :kedi:
SLCN hoşgeldin canım...Senidemi uyku tutmadı...Yumurcak uyutmuyor sanırsam...
ayyy bide ben yatcam diyodum kaydirigubbakcemile3 uykum kaçtı beee sempatiksalakcinni
İnşallah olur canım ya...Kim istemezki böyle bir hediyeyi...Nisanın 5 beklenmeyen regl günüm 6 Nisanda babamın doğum günü inşallah dedesine hediye olacak...
azizeciğim nasılsın
aaaa negüzel alkisalkisalkis az kalmış tatlımm belirti varmı?
kızlar ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum sabah okul var ne yazıkki erken kalkmam gerekiyor öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
kızlar ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum sabah okul var ne yazıkki erken kalkmam gerekiyor öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
Vallah canım göğüs ağrım vede adet olacakmışım gibi ağrımdan başka bir belirtim yok...Yalnız eşim bugün dediki geçen ay göğsünün kahverengi yerinin etrafı damarlıydı ama şimdi kahverengi olan yer farklı bir renk olmuşi dedi okadar sadece...
hadi hayırlısı canmm :lepi: sızlama oluyomu memelerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?