mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar bu ay adet bitimimden 25 gün sonra regl oldum, geçen ay 37 gün sonra olmuştum, benim doktora gitmem lazım dimi? hiç böyle olmamıştı.

günaydın bebikim, üzüldüm yaf ben senden yana bu ay çok ümitliydim :sm_confused: olsun nisanda inşallah olacak hepimizin bebişi :Saruboceq:
ama sen bi doktora git yine de, kontrolünü yapsın bakalım bi. Ben gittim geçen hafta işte enfeksiyon varmış, ilaç kullanıyom şimdi...
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla tüm isteyenlere versin bebişlerini
çok dua ediyorum yaa :Saruboceq:
çok istiyorum artık :ecrin_bebek:

bende regl oldum karnım çok ağrıyo, majezik içtim ama geçmedi hala

benımde göğüslerim acıyo ya bıde sancı var kasığımda inş meleğim yapıyodur bu ağrıları :Saruboceq:
keşke hamilelik belirtileri ve regl belırtılerı farklı olsaydı her ay ümitlernıyo ınsan

of yaaa bence de keşke farklılığı hissedebilse insan erkenden anlasa, böyle beklemek de her ay çok yıpratıyo insanı mirmirmirmir

canım öteki ay daha çok çalışcam, regl bitsin bi doktora gidip muayene olcam, hiç baktırmadım bu güne kadar, inş. kötü bişey yoktur en kısa zamanda kavuşuruz bebiklerimize, Allah isteyen herkese versin inş. bende çok dua ediyorum :Saruboceq:

bi baktır güzelim, varsa da bi terslik erkenden önlemini alırsın, Allah dermansız dert vermesin, acilen bebeklerimizi versin :Saruboceq:

mrb kızlar geçmişi okudumda üzülmeyin sakın nisana hep beraber hamiş olcaz inş.:lepi:

Canım birde kan testi yaptır ordada negatif çıkarsa doktora bir görünürsün...
günaydın kızlar regl oldum :çok üzgünüm: listeden silin beni benneyaptımki
Canım üzülme çalışmalara devam biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah'ın taktirine kalmış birşey...
kızlarr vucut ısısı takıbı yapan varmı aranızda
Canım ben yapıyorum ve FF tablosuna göre kızlar 2 gün sonra test yapabilirsin diyorlar ama ben 5 Nisanı bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…