mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

daha yeniymiş inş en kısa zamanda bekletmeden gelir bebeklerimizz...ilk bebeğinmi olucak?zemuszemus

Canım sen hormon testi yaptırdınmı?Yaptırmadıysan adetinin 3. veyada 4. günü git belki doktor isteyebilir eğer adetin bittikten sonra gidersen 1 ay beklemek zorunda kalırsın ben beklemiştim öyle...

Canım sen hormon testi yaptırdınmı?Yaptırmadıysan adetinin 3. veyada 4. günü git belki doktor isteyebilir eğer adetin bittikten sonra gidersen 1 ay beklemek zorunda kalırsın ben beklemiştim öyle...

a evet doğru ben de ilk kontrolüme adetimden 1-2 gün önce gitmiştim ve bana da adetinin 3. günü yaptır bu kan tahlilini demişti.
Şimdi de yumurtlama kaliteme bakmak için adet günümden sonraki 18. günümde kan vericem.
Allah'ım gönder artık bebişimi bize :Saruboceq:

yaa öylemi bende regl bittikten sonra gitcektim, o zaman gidiyim yaa off

kızlar dün çok az kanama oldu ama gece başlamış biraz bugün çok oluyorum, ilk günü dünden mi saysam bugünden mi?

kızlar dün çok az kanama oldu ama gece başlamış biraz bugün çok oluyorum, ilk günü dünden mi saysam bugünden mi?

evet tatlım dünü 1. gün sayman gerekiyor...hatta benim doktor lekelenmenin olduğu günden saymaya başlıcaksın demişti..bende artık öyle ilk gün kabul ediyorum...

evet tatlım dünü 1. gün sayman gerekiyor...hatta benim doktor lekelenmenin olduğu günden saymaya başlıcaksın demişti..bende artık öyle ilk gün kabul ediyorum...

çok sağol canım o zaman yarın 3. gün oluyo kadın doğumda arkadaşım var onu aradım yarın sabah gel dedi, hormon testi yaptırcam bakalım, iyiki duydum erken gidilmesi gerktiğini, çok sağolun..

Canım eğer hastaneye gideceksen ssk v.b. bir güvencen varsa sabah erkenden git yani saat 09:30 kadar kanını verki yarın sabaha uzamasın sonuçların ben öyle yapıyorum çünkü hormon testi 1 gün sonra çıkıyor genelde yani bizim burası böyle yinede bilemem sadece söylemek istedim zaten kan verdiğin yere sor onlar söylüyorlar...

canım sabah 8 de gitcem ssk ya orda arkadaşım çalışıyo, Allah razı olsun yardım etcek, sonucumu hemen alır o, bide bieşy srocam kan testi dimi bu? neye bakılcak testte ?

canım sabah 8 de gitcem ssk ya orda arkadaşım çalışıyo, Allah razı olsun yardım etcek, sonucumu hemen alır o, bide bieşy srocam kan testi dimi bu? neye bakılcak testte ?

slm kızlar..TSH ne FS ne E2 falan bakılacak.yani yumurtlayıp yumurtlamadığına canım..

bısey sorcam sız bu testlerı tekrar tekrar mı yaptırıyosunuz ben anlamadım yanı yınelenmesımı gerekıyo
ben gıttım bıgun gebelık ıcın tum testler yapıldı bunlar ayrımı :uhm:

hani adetim çok az geldi bu ay,belimde çok ağrıyo kist mi oldum acep diyodum ya..Allaha şükür tertemiz çıktı.ama önceden olan 2 düşüğüm için bi takım testlere bakalım dedi..tüp tüp kan verdim.sonucu pazartesi alcam..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…