geçmişi okumak mümkün değil tek tek herkeside merak ediyorum sen ne kadar zamandır bebişin gelmesini bekliyosun?
canım öteki ay daha çok çalışcam, regl bitsin bi doktora gidip muayene olcam, hiç baktırmadım bu güne kadar, inş. kötü bişey yoktur en kısa zamanda kavuşuruz bebiklerimize, Allah isteyen herkese versin inş. bende çok dua ediyorum :Saruboceq:
Canım sen hormon testi yaptırdınmı?Yaptırmadıysan adetinin 3. veyada 4. günü git belki doktor isteyebilir eğer adetin bittikten sonra gidersen 1 ay beklemek zorunda kalırsın ben beklemiştim öyle...
daha yeniymiş inş en kısa zamanda bekletmeden gelir bebeklerimizz...ilk bebeğinmi olucak?zemuszemus
Canım sen hormon testi yaptırdınmı?Yaptırmadıysan adetinin 3. veyada 4. günü git belki doktor isteyebilir eğer adetin bittikten sonra gidersen 1 ay beklemek zorunda kalırsın ben beklemiştim öyle...
kızlar dün çok az kanama oldu ama gece başlamış biraz bugün çok oluyorum, ilk günü dünden mi saysam bugünden mi?
kızlar dün çok az kanama oldu ama gece başlamış biraz bugün çok oluyorum, ilk günü dünden mi saysam bugünden mi?
evet tatlım dünü 1. gün sayman gerekiyor...hatta benim doktor lekelenmenin olduğu günden saymaya başlıcaksın demişti..bende artık öyle ilk gün kabul ediyorum...
Canım eğer hastaneye gideceksen ssk v.b. bir güvencen varsa sabah erkenden git yani saat 09:30 kadar kanını verki yarın sabaha uzamasın sonuçların ben öyle yapıyorum çünkü hormon testi 1 gün sonra çıkıyor genelde yani bizim burası böyle yinede bilemem sadece söylemek istedim zaten kan verdiğin yere sor onlar söylüyorlar...
canım sabah 8 de gitcem ssk ya orda arkadaşım çalışıyo, Allah razı olsun yardım etcek, sonucumu hemen alır o, bide bieşy srocam kan testi dimi bu? neye bakılcak testte ?
canım sabah 8 de gitcem ssk ya orda arkadaşım çalışıyo, Allah razı olsun yardım etcek, sonucumu hemen alır o, bide bieşy srocam kan testi dimi bu? neye bakılcak testte ?
slm kızlar..TSH ne FS ne E2 falan bakılacak.yani yumurtlayıp yumurtlamadığına canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?