mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Birde canım eşinin sperm testi yaptırıp yaptırmadığınıda sorar yaptırmadıysa sperm testi ister ama yaptırdıysa test sonucunuda al yanına...Yaptırmadıysa eşinede Nöroloji bölümünden alabilirsiniz istek formunu sperm testi içinde eşinin 4 gün rahatlamaması gerekir...

bısey sorcam sız bu testlerı tekrar tekrar mı yaptırıyosunuz ben anlamadım yanı yınelenmesımı gerekıyo
ben gıttım bıgun gebelık ıcın tum testler yapıldı bunlar ayrımı :uhm:

tekrar tekrar gerek yok bebikim..yılda 1 yada 2 sefer yeterli aslında..özel hastanelere gidersen soyuyolar adamı o başka..kötükedihüso

bısey sorcam sız bu testlerı tekrar tekrar mı yaptırıyosunuz ben anlamadım yanı yınelenmesımı gerekıyo
ben gıttım bıgun gebelık ıcın tum testler yapıldı bunlar ayrımı :uhm:
Yokcanım 1 kere yetiyor belli bir müddet ama sorunun varsa doktor isteyebilir tekrardan bu bahsettiğimiz hormon testi...

İnşallah sorunsuz alırsın sonuçlarını...Geçmiş olsun...

sperm testi yapılmadı, dün konuştuk o da yaptırcak ama ssk da yapılıyor mu? özele gideriz demiştik ama onu araştırmak lazım.

tekrar tekrar gerek yok bebikim..yılda 1 yada 2 sefer yeterli aslında..özel hastanelere gidersen soyuyolar adamı o başka..kötükedihüso

Ewet ben özele gittim rahim filmi için sadece çektirecektim ama yaptırdığım testleri tekrardan yaptıracakmışım öyle dendi zaten 1 hafta olmamış yaptıralı maksat soymak işte o testlerede tekrardan ücret ödenecek ya...

arkadaşlar ben bu bölüme ilk defa yazıyorum.sat 26 şubattı, günüm geçti,2,3 gündür aynı adet olucakmışım gibi belirtiler var..Bende ümitlenmek istemedim, çünkü bu ay ilk defa ve 1 kere denemiştik.Ovulayon tarihini hesaplayarak deneme olmuştu.Neyse az önce bir test aldım ve çift çizgiyi hemen gördüm,hala inanamıyorum.Eşimin haberi yok, çok şaşırcak çünkü beklemiyordu.Allah ım dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,anne adaylarınıda kazadan beladan korusun.

anladım canım bende öyle yaptırdım çünkü bigün gittim hepsi yapıldı
böle tek tek yazılınca hormon testi falan dıye merak ettım sekercım

tebrikler a.s.

Tebrikler canım eşine bali güzel bir süprizle söylede herzaman hatırlanacak bir duygu olsun...Allah'ım banada Nisan 5 o duyguyu yaşat...:Saruboceq:

Azize kız nerdesin bak bir hamiş daha ekleyelim onuda hamişler listesine...Bugünde Mart ayı kapandı gelelim yarından sonra Nisana...

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
bencede tatlım guzel bır surprızle soyle eşine ömru boyunca hatırlasın o anı

Herkese teşekür ederim.2,3 gündür hepinizin sessiz takipçisiydim.Allahım hepinize çok aratmadan yavrularınızı kucağınıza versin.Bendeki belirtiler, göğüstte hassasiyet, karnım ağrıyor, birde ara ara sağ ve sol kasıkta batışmalar oluyor.Başım çok dönüyor birde.Ama yerleşme kanaması falan o tür bişi olmadı.Yarında nasipse kan testi yaptırırım.

Canım bendede göğüslerde hassasiyet ağrı var adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ve bugün su gibi akıntım oldu okadar...Kan testi değerinide bizimle paylaşırsan seviniriz canım...Allah yardımcın olsun...

tabiki paylaşırım.Belirtileri bilmek isteyen arkadaşlar vardır bu sebeple yazdım.Allah dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.Dualarım sizinle olucak,bende burda forumları karış karış edip 2,3 gündür bütün belirti işaret ne varsa okudum.

kızlar benımde yumurtlamadan hemen hemen bır hafta sonra aynı yumurtlamada oldugu gıbı akıntım oldu. su an da var akıntım anlamadım ama rengı aynı degıl.
of ya ne zor işlermiş bu işler

kafamçokkarıştı

Canım rengi nasıl akıntının beyazmı sanki ip gibi bişey et parçasının beyazı gibimi...Kız senin adet tarihin nezaman Azizede yok o arada güncelliyordu bakıyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…