kızlar bende doktora gittim bugün..gösterdim geldim..:teytey:
bısey sorcam sız bu testlerı tekrar tekrar mı yaptırıyosunuz ben anlamadım yanı yınelenmesımı gerekıyo
ben gıttım bıgun gebelık ıcın tum testler yapıldı bunlar ayrımı :uhm:
Yokcanım 1 kere yetiyor belli bir müddet ama sorunun varsa doktor isteyebilir tekrardan bu bahsettiğimiz hormon testi...bısey sorcam sız bu testlerı tekrar tekrar mı yaptırıyosunuz ben anlamadım yanı yınelenmesımı gerekıyo
ben gıttım bıgun gebelık ıcın tum testler yapıldı bunlar ayrımı :uhm:
hani adetim çok az geldi bu ay,belimde çok ağrıyo kist mi oldum acep diyodum ya..Allaha şükür tertemiz çıktı.ama önceden olan 2 düşüğüm için bi takım testlere bakalım dedi..tüp tüp kan verdim.sonucu pazartesi alcam..:sm_confused:
Birde canım eşinin sperm testi yaptırıp yaptırmadığınıda sorar yaptırmadıysa sperm testi ister ama yaptırdıysa test sonucunuda al yanına...Yaptırmadıysa eşinede Nöroloji bölümünden alabilirsiniz istek formunu sperm testi içinde eşinin 4 gün rahatlamaması gerekir...
delikafadulden ay ben daha hiç göstermedim ohaoldumsmile
tekrar tekrar gerek yok bebikim..yılda 1 yada 2 sefer yeterli aslında..özel hastanelere gidersen soyuyolar adamı o başka..kötükedihüso
alışırsın kuzummm.hele bi ilki olsunda gerisi çorap söküğü gibi gelir..:roflol:alışmış kudurmuştan beter bak bana göstermeden duramıyomm:roflol:
arkadaşlar ben bu bölüme ilk defa yazıyorum.sat 26 şubattı, günüm geçti,2,3 gündür aynı adet olucakmışım gibi belirtiler var..Bende ümitlenmek istemedim, çünkü bu ay ilk defa ve 1 kere denemiştik.Ovulayon tarihini hesaplayarak deneme olmuştu.Neyse az önce bir test aldım ve çift çizgiyi hemen gördüm,hala inanamıyorum.Eşimin haberi yok, çok şaşırcak çünkü beklemiyordu.Allah ım dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,anne adaylarınıda kazadan beladan korusun.
arkadaşlar ben bu bölüme ilk defa yazıyorum.sat 26 şubattı, günüm geçti,2,3 gündür aynı adet olucakmışım gibi belirtiler var..Bende ümitlenmek istemedim, çünkü bu ay ilk defa ve 1 kere denemiştik.Ovulayon tarihini hesaplayarak deneme olmuştu.Neyse az önce bir test aldım ve çift çizgiyi hemen gördüm,hala inanamıyorum.Eşimin haberi yok, çok şaşırcak çünkü beklemiyordu.Allah ım dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,anne adaylarınıda kazadan beladan korusun.
Herkese teşekür ederim.2,3 gündür hepinizin sessiz takipçisiydim.Allahım hepinize çok aratmadan yavrularınızı kucağınıza versin.Bendeki belirtiler, göğüstte hassasiyet, karnım ağrıyor, birde ara ara sağ ve sol kasıkta batışmalar oluyor.Başım çok dönüyor birde.Ama yerleşme kanaması falan o tür bişi olmadı.Yarında nasipse kan testi yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?