mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hayırlı uğurlu olsun bebişkom88 ALLAH kucağına sağlıkla almak nasip etsin inşallah,darı isteyenlerin başına....

ya bende anlamış degilim bilmiyorum kişiden kişiye fark gösterdiğini biliyorum ama olmayacak bi zamanda oldu adetimin btmnde 2 gn sonra ve önce -çok zor o zamanlarda ama bu belirtiler nedr anlayamadm

hapla falan korundun mu peki hiç canım

hımmm erkek mi istiyoz yoksa inşallah canmm ALLAH gönlüne göre versin :Saruboceq: bende erkek annesiyim iyikide olmuşum...
erkek bi başka oluyo anneye çok düşkün oluyolar benimki öle hemde nasıl :lepi:

evet canım öncelikle sağlığı yerinde olsun tabiki eşimde bende erkek istiyorum ilk bebişimizi

kızçeler ben oğluşumu okuldan almaya gidiyom şimdilik hoşçakalın kaydirigubbakcemile5

hapla falan korundun mu peki hiç canım

canım d. kontrol hapıyla korundum fakat son ay unutup içmedm kanamam oldu sonra 3 tane eksik falan içtim iyice karıştırdım yani tam koruma sağlayamadı ayrıca daha önce baktırmıştım kasıklarıma çok kolay hamile kalırsın demişti doktor ya bilemiyorm bi farklılıklar hssdeyrm ama ne oldugunu bilmyrm 1 hafta da cıkmaz mı kanda

:Saruboceq: gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine ALLAHIMIzın izninle inşallah :Saruboceq:

tatlım ben de d. hapıyla korundum, bıraktıktan sora ilk 2 ay bana da oldu bu lekelenmeler adet öncesinde ve sonrasında. yeni mi bıraktın hapı ya da düzeni bozduun için de olabilir kullanıo musun hala

slmm kızlar.bende yeni oldum siteye.2 yıllık evliyim ve bnde bu aylarda hamile kalmak istiyorum artık.Rabbim herkese bu duyguyu tattırmayı nasip etsin.tüm hamişlerede sağlıklı günler diliyorum.sevgiyle kalın:)

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşlerimize :Saruboceq:

mrb. benimde adet tarihim nisanın 5i benide şu listeye eklermisin azizecim.orda hamile kalmayı isteyipte bunu başaranları görünce bende adımın listede olduğunu görmek istiyorum. umarım bu ay gelir annesine bebeğim.son4-5 günü beklemek azap benim için .ama sanki adet olacakmış gibi belirtilerim var. hayırlısı bakalım.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…