mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

eklerim tatlım yerimseniben

gelsin bebişlerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine ALLAHIM SENİN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:

ooohh begümde gelmiş zemuszemus hoşgeldin tatlışım bayanssulusmile naber?

kuşum yaaa kalbim nasıl temiz yaa şimdi sana nerdesin hülya diyodum yerimseniben sen geldin :lepi:
yerim senin kalbini kızzz kalp kalbe karşıymış şekercim size bakmadan yatmam gayri artıkk.yeni hamişler varmış ohh çok güzel darısı başımıza kızzzolumunekankayizsmile
kızlarrr nabersinizzzbayanssulusmile

hoşgeldin beğümcüm iyiyiz laflıyoduk bizde sen de geldin ne iyi ettin

kızçelerim yarın adetim bitiyo ALLAHIN izninle...
nisan benim çalışma ayım ilk denememiz olcak çok heycanlıyım yaaa :kedi:
ama önce pazartesi dr.gidicem tekrar test olcam iltihap temizlenmiş mi diye eyvahedigeldismile inşallah temizlenmiştir :Saruboceq:

hoşgeldin beğümcüm iyiyiz laflıyoduk bizde sen de geldin ne iyi ettin[/QUOTE]

ooohh begümde gelmiş zemuszemus hoşgeldin tatlışım bayanssulusmile naber?

iyiym ama çok yorgunum kızlar bu ara cok yogun uçuşlar iliğim kemiğim kırılıyo yorgunluktan. bıde daha cok dıkkat etmeye calısıyorum agır kaldırmıyım uzanmayım ama ne mumkun..
hayırlısıyla bi meleğime kavuşşamda sadece onun yorgunluğunu çeksem:Saruboceq:

sız nasılsınız?

bugün benim aşkımın tv günü kurtlar vadisi var başka bişiy isleyemiyossslmaz:

benim eşimde vadiyi izliyodu ama benimdizim daha ağır bastı şimdi benden daha meraklı kaydirigubbakcemile3 saçını bile uzatıyo behlül gibi kaydirigubbakcemile3

inşallah herşey yolundadır azizemmm ilaç işe yaramıştır mutlaka ya sıkı çalışalım kız bu ayyy yeterr ama aaaaaaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…