mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

NAZOOOO NAZOOOOOOOOOO KOPTUM YAAAA ÇATLIYOM GÜLMEKTEN SEN ÇOK YAŞA BEBEMMM :dance:

GELSİN BEBİŞLERİMİZ :ecrin_bebek:

valla şaka bi yana...acayip tırsmaya başladım..zaten o masaya çıkmam bi dert..elin adamına açmak 2 dert..üstüne bir de şiş...artıkın çöp şiş falan da yiyemem ben:roflol:

BEN Bı HAMıLE KALAYIM ALLAHIN ıZNıNLE
HAMıLELıK TOPıKı AÇICAM ORDA DEVAM EDERıZ KIZLAR HEP BERABER :lepi:

kızlar dua edin işteyim..tam açılamıyorum..rahat rahat yazamıyorum..gelen giden falan..birde evde falan olsam ooo kırarım ben sizi gülmekten...altınıza edersiniz walla...

kızlar dua edin işteyim..tam açılamıyorum..rahat rahat yazamıyorum..gelen giden falan..birde evde falan olsam ooo kırarım ben sizi gülmekten...altınıza edersiniz walla...

bende işteyim adaş ama sen kopartdın bizi yaw:roflol::roflol::roflol:

valla şaka bi yana...acayip tırsmaya başladım..zaten o masaya çıkmam bi dert..elin adamına açmak 2 dert..üstüne bir de şiş...artıkın çöp şiş falan da yiyemem ben:roflol:

KIZ YETER ORTA YERİMDEN ÇATLICAM ŞİMDİ GÜLMEKTEN :roflol: :roflol: delikafadulden OFFFFF ALLAH YARDIM CIN OLSUN BEBEM :teselli:

yıldız andeva gökbay bey diye bi oğlan..gencecik ayol..bende şöle kelli felli bi doktor hayal etmiştimboshayallersmile:roflol:

bende yıldıza gidiyorum aslı vural sesver bir ayrılıyor bir geliyor oraya en son naptı bilmiyorum ama o olmasa da yıldıza gideceğim yine

ANAM İYİKİ İŞTESİN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkandayım azize..açarız tabi...neyimiz eksik çıtırlardannn:roflol::roflol::roflol:

DİMİ AMA bayanssulusmile ÇITIRLARA 100 BASARIZ DİMİ TATLIM bayanssulusmile :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…