mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende yıldıza gidiyorum aslı vural sesver bir ayrılıyor bir geliyor oraya en son naptı bilmiyorum ama o olmasa da yıldıza gideceğim yine

evet onuda methediyolar..valla ben hepsini denedim..bu işte biraz şans işi galiba..iyi doktorlarında eşref saatine mi denk gelemedim ne?bi türlü memnun kalmadım..neyse denizcim bunları ayrıntılı konuşuruz..özelden yazarsın.ben her an giremiyorum.malum işyeri..ama takipteyim..tanışırız inşallah..giderik beraber..ay kız ama ben çıtır değilim valla ahan da 35 yaşındayım..:roflol:

Kızlar yaa ben Şımdı nısan ayında allahın ıznınle hamıle kalırsam aralık mı ocak mı oluyo doĞum...cadıarzu

kızlar her an kaçabilirim ama ara ara girebilirim..karabatak gibiyim yani..bi gelir bi giderim..şimdiden haberiniz olsun..opuyorumnanaktan

Kızlar yaa ben Şİmdİ nİsan ayında allahın İznİnle hamİle kalırsam aralık mı ocak mı oluyo doĞum...cadıarzu

aralıkkk tabi..ben sana mayısa kalsın diyom..aceleci şey..bak avatarına o bile noel ana diyo...bu bir işaret olsa gerek azizee:roflol:

aralıkkk tabi..ben sana mayısa kalsın diyom..aceleci şey..bak avatarına o bile noel ana diyo...bu bir işaret olsa gerek azizee:roflol:

AAAY SEN YOKMUSUN :lepi: VALLA NOEL BEBEĞİ :lepi:
AMA OCAK BAŞLARINA DENK GELİYO NİSANDA HAMİLL KALIRSAM.

Şımdı hesap ladım tekrar ben nısanda hamıle kalırsam aralık sonu yanı aralık annesı olcam ınŞallah....sezeryen olcam ıÇın 38.haftada alıyolar 40hafta ocak baŞları oluyo.

Şımdıden heycanlıyım nısanda adet olmam ınŞallah allahımın ıznınle...

senin ilk sezeryan o halde kendin mi istedin

yok canmm mecbur sezeryen oldum.bebek doğum kanalına girememiş.bida kiloluydu 3klo 950 gr.dı karnımdayken.
Sezeryen de 38 yada 39 haftalarda alıyolar.ikincide mecbur sezreyen olcak allahın izninle.

kızlar merhaba bugün reglyimin 25.günü hamilemiyim diye düşünüyorum, afedersinizde akıntı gelmeye başladı iki gündür ve akıntım regyli kokusu gibi yani ilginç kokuyor, sizce regylimi olucam?hamilelik belirtisi olabilirmi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…