mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin bebişlerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
ne güzel bie hamiş daha varrrrrrrr çok sevindiriciiiiiiiiiiii buuuuuu oleeeeeeeey çağlayançiçek seni tebrik ederim

gelsin bebişlerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine ALLAHIM SENİN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:

teşekkürler tatlım....listeye girdim. ve umarım bu ay hamileler arasınada girerim. sanırım sizin netten çıkış tarihinizle benim siteye giriş tarihim denk geliyor. okuldan ancak geliyorum ne yapabilirim ki..sizin aranıza katılacağım günlerde gelecek tabi..hamiş olursam izin alacağım ya ondan...ama sanki bir hüsran daha beni bekliyor gibime geliyor...:çok üzgünüm:

slm canım hülya ben de meslektaşımmmbayanssulusmile günün yakın mı hayatımm

ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum .şu son günleri beklemek öldürüyor beni.

benimde mesaim bitti evde girmem artık pazar günü aöf sınavım var tek dersten ona çalışmam lazım geri döndüğümde umarım hamiş haberleri alırız bol bol herkese iyi akşamlar

dillllllllllllleeeeek naber tatlım soku atlattın mıııı canımsın yaaa dün o kadar ısrar ettik kızmadın bizsee demii diloşşşş

evet caım haklısın hepimizin ortak stresi şu bekleyişş ama inşallah müjdelerle sonuçlanır.adet ağrısı na benzermiş zaten ama hiç test yaptın mı

daha test yapmadım güzelim. çünkü geçen ay 5 gün önceden test yapa yapa bir hal olmuştum.bu sefer en azından doğal yollarla öğreniyim hamile olmadığımı.delikafadulden

daha test yapmadım güzelim. çünkü geçen ay 5 gün önceden test yapa yapa bir hal olmuştum.bu sefer en azından doğal yollarla öğreniyim hamile olmadığımı.delikafadulden

canım bence neyse odur sonucu değiştiremeyiz ha önce ha sonra ben hamile değilsem bir an önce adet olmayı diliyorum çünkü insan günler geçince daha çok hevesleniyooo.herşey nasip kısmet gününde vaktinde nasipse bebeişlerimiz gelirrr inşallahhh:Saruboceq:

bir de işin kötü tarafı ben adet olmaya başladıktan sonra bile yitirmiyorum umudumu(en azından ilk günler) benim annem iki düşüğünde ve kardeşimle bende hep üstüne görmüş.ikinci ay anlamış hamile olduğunu, ya ona çektiysen diye 3.adet günüme kadar saf saf ümit ediyorum işte..

çok iyi anlıyorum seni sekercimm.bekleyişler o kadar zor kii ama çare de yok bekleyişimizi mutluluğa çevirmek gerek.elden bişiy gelmiyor dikkat etmekten umut etmekten başkaa.dua bizden takdir allahtan.hepimiz için hayırlısı olsun defnecim olcak inşallah umutsuzluk yok...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…