mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ayy. net koptuda....aynı yaştayız. bende iki yıllak evliyim.iki aydır deniyoruz ama ben sabırsızım biraz. hemen olsun istiyorum..okuduğum her şeyi deuygulamaya çalışıyorum.bu ay biraz daha rahat bıraktım kendimi geçen aya göre...ama son günlerim telaşlı işte...kafamçokkarıştı

anlıyorum canım insan bi telaşa kapılıyor neden olmuyo diye ama hemen olcak die de bi kural yok.bazı bayanlar şıp diye nasıl kalabiliyor çok tebrik etmek lazım hakkaten zor bir işmiş tutturabilmek yahuuu şu hanımlar neredeler hamile kalan bizi unutuyo biraz taktik verin yahuuuuuuuuuohaoldumsmiledelikafadulden

görüşmek üzere....öpüldün ciciş. benim içinde iyi olur. topicte birine rastlamak güzeldi..

--------------------------------------------------------------------------------

mrb bende 23 martta ovitrelle çat.iğnesi vuruldum iğneden 1 hafta sonra test yaptırdım sonuç 12.50 çıktı doktor 3-4 gün sonra testi tekrarla dedi madem test tekrar edilcekti neden bana 1 hafta sonra test yaptır dedi anlamadım boşu boşuna beni az da olsa ümitlendirdi.Sizce sonuç nasıl nerdeyse her bölüme yazdım.

kızlar 8 gün oldu adet hala olmadım, 4 gün geçtiğinde kan da verdim hamile değilim, yumurtlama gecikmiş olabilir, ama çok canım sıkılıyor, olacaksa olsunda bi dahaki ay çalışmasına başlıcaz aaaaa!!!!!!

iğnenin etkisiyle de biraz yükselebiliyor hcg, değerin sınırda o yüzden tekrarını istemiştir, bi de yeterince artıyormu diye bakacak...

gelsin bebişler:lepi:

yok azize ya çıkmadısenağlama
hamıle olsam cıkarmıydı sence? 2 gun var adetıme

tatlım hamile olsan çıkardı hafifte olsa mutlaka çıkardı...
benim 4gün varken çıkmıştı.
kısmet canmm üzülme her işte vardır bi hayır.
belli olmaz bekle bakalım.

BEN Bİ HAMİLE KALAYIM ALLAHIN İZNİNLE
HAMİLELİK TOPİKİ AÇICAM ORDA DEVAM EDERİZ KIZLAR HEP BERABER :lepi:
Ay kız bu ay sonunda bende inşallah hamiş kalırımda bende katılırım...
Aman Allah'ım ya daha adet olmadan ay sonunu düşünüyorum...

dillllllllllllleeeeek naber tatlım soku atlattın mıııı canımsın yaaa dün o kadar ısrar ettik kızmadın bizsee demii diloşşşş
Atlattım canım ya...Ne yapalım bu ayda nasip değilmiş diyeceğiz ama hastalanırsak...Daha bişey yok...Bırak hala ağrılarım var akşam beyaz akıntımda oldu...Off ne bileyim ya...Ama hastalanacakmışım gibi bekliyorum...Canım neden kızayım...Zaten bende yapmamak için kendimi zor tutuyordum...
kızlar selam

dayanamadım test yaptım

negatiffff:a015:senağlama
Canım daha var günümüze bekleyelim ama kırmızılarıda göz önünde tutalım...
diloş gel tatlım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
Geldim şeker...Geçmişi okudumda ondan geç kaldım yazmaya...

Canım benim Nisan 5 adet günüm.Dün akşam yaptım test biliyorsun negatif çıktı ve sinirimden testi 3 parçaya ayırdım inceledim yok yok yok...

ay kızlar bende dayanan mam yaparım test kısmet olursa yapıcamda inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…