mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

dilek tekrar yaparsın 5nisanı bekle...bi bakarsın iki çizgi çıkmış allah bilir.

Canım inşallah ya çıkar.Birazda olsa içimde bişey var.Hala göğüslerim ağrıyor akşam akıntım oldu beyaz süt gibi birde kasık ağrısı ve adet sancısını çekiyorum...

Belirtilerimi yazdım çünkü 2 gün kala bütün ağrılarım giderdi benim bakalım yarında sürerse ağrılarım biraz daha hevesim olur...

Canım inşallah ya çıkar.Birazda olsa içimde bişey var.Hala göğüslerim ağrıyor akşam akıntım oldu beyaz süt gibi birde kasık ağrısı ve adet sancısını çekiyorum...

yaa bide geç döllenmede testte çıkmaya biliyo adet gecikmesinde tam kendini gösterir.inşallah canmm yaa inşallahhhhhh...

Ya daha önce bende adet düzensizliği vardı doktorun biri bana düzensizse dedi bazen idrarda çıkmayabilir demişti ama şu son 5 ay tam gününde gelmiş bilemiyorum...

welcome, testi erken yapmışsın sanki olumunekankayizsmile

hoşbuldum cnm nasılsın? canan ben bu arada

Bilmiyorum canım ama erken yaptımda sayılabilir ama olan oldu ve yine beklemedeyiz ya kırmızıları yada bebişi bakalım hangisinle sollanacak...
Canım ya isimleri ben unutuyorum ama nick isimlerini daha fazla gördüğümden onlar kalıyorlar aklımda...

biraz fazla kalıyorum ondan mı ki bilmiyorumkismile
napıyım burda vakit geçiyo seviyom yaaaa...
bu arada hoşgeldin tatlım kaydirigubbakcemile2 naber yerimseniben

olabilir cnm, arada dinlendir gözlerini..sengözlerimebaksanab

hoşbuldum, kociş ders çalışıyor, bende size bi bakim didim, iyi etmişmiyim :lepi:

BEBİŞLERİMİZ GELSİN KONSUNLAR ANNELERİNİN GÖBÜŞLERİNE :Saruboceq:

inşallah günün geçer ve sen 2 kırmızı çıbık görürsün arkidişim

ya kızlsr kasığıma ara ara feci sancı gırıyo va uzayan akıntım devam edıyo hıç bole olmamıştım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…