olabilir cnm, arada dinlendir gözlerini..sengözlerimebaksanab
hoşbuldum, kociş ders çalışıyor, bende size bi bakim didim, iyi etmişmiyim :lepi:
ya kızlsr kasığıma ara ara feci sancı gırıyo va uzayan akıntım devam edıyo hıç bole olmamıştım :uhm:
HÜlyam nerdesİn yaaaaaa
begummmm kasık ağrın tamamda uzayan akıntımı o yumurtlama döneminde gelmiyormu sende neden geldiki şuan bende süt beyazı akıntı var şuan...
AY İNAN MIYORUM YAAAAAAAAAAAA KIZ HÜLYAMM YİNE SANA NERDESİN DİYE YAZDIM SEN GELDİN yerimseniben VAYBE
reglin düzenlimidir?
BEGUMMMM kasık ağrın tamamda uzayan akıntımı o yumurtlama döneminde gelmiyormu sende neden geldiki şuan bende süt beyazı akıntı var şuan...
bende süt gibi beyza akıntı oldu 2hafta önce iltihap çıktı...iltihap aktı hep beyz beyaz. Sende bi dr.git canmm...
geldimm tatlişkom geldimmmmmmmm naber şekeeeeeeeeeeeerhihoyyyt
bende süt gibi beyza akıntı oldu 2hafta önce iltihap çıktı...iltihap aktı hep beyz beyaz. Sende bi dr.git canmm...
hım anladım canım...peki bu hamilelikteki akıntı nasıl oluyor kızlar...beyaz akıntım var yazıyorlar...
iyiyim bebem oturuyom siz karşımda bi yandanda müzik dinliyom...
Oğlum uyudu kocişim kitap okuyo.
Sen nasılsın?
bende şöyle okumuştum canım kısa süreli beyaz akıntı yumurtanın artık bozulduğunun ifadesidir uzun süreli beyaz kokulu akıntı ise iltihabın göstergesidir diye okumuştum
bende volkan konağı izliyorum hayatım o adamı bi ömür dinlerimm vallahaaa opuyorumnanaktan
HIMM...BENDE HİÇ KOKU OLMUYODU AMA BELLİ İLTİHAP TI.
ŞİMDİ YOK ÇOK ŞÜKÜR :Saruboceq: İNŞALLAH İÇİMDE TEMİZDİR.
Canım benimki kokusuz...bende şöyle okumuştum canım kısa süreli beyaz akıntı yumurtanın artık bozulduğunun ifadesidir uzun süreli beyaz kokulu akıntı ise iltihabın göstergesidir diye okumuştum
ben hamileliğimde hiç akıntı görmedim canmm...
Olursada şeffaf akıntı oluyomuş diye biliyom.
Tabi herkezde farklı bi durum bu.
BİZDE ONU DİNLİYOZ TATLIM :lepi: KUZEYİN OĞLU ÇOK GÜZEL SÖYLÜYO YAAAAAAAAAAA :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?