mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

BEGUMMMM kasık ağrın tamamda uzayan akıntımı o yumurtlama döneminde gelmiyormu sende neden geldiki şuan bende süt beyazı akıntı var şuan...

AY ıNAN MIYORUM YAAAAAAAAAAAA KIZ HÜLYAMM YıNE SANA NERDESıN DıYE YAZDIM SEN GELDıN yerimseniben VAYBE

begummmm kasık ağrın tamamda uzayan akıntımı o yumurtlama döneminde gelmiyormu sende neden geldiki şuan bende süt beyazı akıntı var şuan...

bende süt gibi beyza akıntı oldu 2hafta önce iltihap çıktı...iltihap aktı hep beyz beyaz. Sende bi dr.git canmm...

reglin düzenlimidir?

evet canım regl duzenlıdır 25-26 gun

BEGUMMMM kasık ağrın tamamda uzayan akıntımı o yumurtlama döneminde gelmiyormu sende neden geldiki şuan bende süt beyazı akıntı var şuan...

bende anlamadım kuş onun gıbı böle ip gıbı ayyyy delırıcem yaaaa testte negatıf cıktı
gercı arkadasım var o gunde ıkı tane yaptı bırı negatıf dıgerı pozıtıftı anlıyamıyorum beynım basmıyo artıkakannehir

bende süt gibi beyza akıntı oldu 2hafta önce iltihap çıktı...iltihap aktı hep beyz beyaz. Sende bi dr.git canmm...

bende şöyle okumuştum canım kısa süreli beyaz akıntı yumurtanın artık bozulduğunun ifadesidir uzun süreli beyaz kokulu akıntı ise iltihabın göstergesidir diye okumuştum

hım anladım canım...peki bu hamilelikteki akıntı nasıl oluyor kızlar...beyaz akıntım var yazıyorlar...

ben hamileliğimde hiç akıntı görmedim canmm...
Olursada şeffaf akıntı oluyomuş diye biliyom.
Tabi herkezde farklı bi durum bu.

bende şöyle okumuştum canım kısa süreli beyaz akıntı yumurtanın artık bozulduğunun ifadesidir uzun süreli beyaz kokulu akıntı ise iltihabın göstergesidir diye okumuştum

HIMM...BENDE HİÇ KOKU OLMUYODU AMA BELLİ İLTİHAP TI.
ŞİMDİ YOK ÇOK ŞÜKÜR :Saruboceq: İNŞALLAH İÇİMDE TEMİZDİR.

HIMM...BENDE HİÇ KOKU OLMUYODU AMA BELLİ İLTİHAP TI.
ŞİMDİ YOK ÇOK ŞÜKÜR :Saruboceq: İNŞALLAH İÇİMDE TEMİZDİR.

ne güzellll canımcımm inşallah arınmışındır ozaman hayatımmmmm hadi inşalllaaaaaaah kııııııııııızdelikafadulden

Canım benimki kokusuz...
ben hamileliğimde hiç akıntı görmedim canmm...
Olursada şeffaf akıntı oluyomuş diye biliyom.
Tabi herkezde farklı bi durum bu.

Şeffaf akıntı dersen su gibi oluyor ama arada beyaz akıntı geliyor sanki koyu ayran kıvamında beyaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…