mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya çok özel ama nasıl tanıştınız eşlerinizle ve nekadar sonra evlenme kararı aldınız kızlar?

çokmu meraklıyım ben yaaaaa

BİZ 1997 YILINDA YAZ TATİLİNDE TANIŞTIM.1YIL ÇIKTIK SONRA NİŞANLANDIK 1YIL NİŞANLI KALDIK.YANİ 13 YILDIR EŞİMLEYİM BEN 18 YAŞINDAYDIM TANIŞTIĞIMIZDA EŞİMDE 28.

çoooooook romantiiiiiik büyük aşklar kavgayla başlarmışşşşşşşşşşboshayallersmile

O günler içerisindede babası gelmişti markete beni görünce geçip kenara seyretmiş beni keşke böyle bir gelinim olsa diye ama kimbilir kimin kaderidir demiş sonra benim fotomu görünce kayınpederim gülmüş ve anlatmış kaynanamda fal baktırmış oğlu için beni anlatmışlar ama ozaman haberi yokmuş kimsenin oda gelince oğlunu sıkıştırmış oda var biri demiş anlatmış fotomu göstermiş sonra öyle işte...

Kavga etmemiştik canım ama bana doğru bakması ve gülümsemesi tanımadığım için istememiştim öyle bir davranışı ondan kızgın bakmıştım ama arkadaşın birine sordum kim bu diye aynı arkadaşada o sormuş beni öyle...

ya çok özel ama nasıl tanıştınız eşlerinizle ve nekadar sonra evlenme kararı aldınız kızlar?

çokmu meraklıyım ben yaaaaa

biz de ünivde tanıştık yemekhanede aynı yurtta kalıyorduk ve aşk bi gece yemek yemeye giderken karşılaşmamızla başladı ogün bugündür 10 yılı aştı geçen sene de evlendik artıkk sonundaa opuyorumnanaktan

kız film gibi valla
allah mutluluğunuzu daim etsin

kıslarrrrrrr ben ayakta uyuyommmm aranızdan ayrılıyom yine üsülerekkkk yarın devam ederiz sohbete öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiii

bız de arabistanda tanıştık kutsal topraklarda
eşim ordakı uçuşları yonetıyodu 3 yıl aynı yerde gorev yapmısız ama 3 yılın sonunda turkıyeye donmemıze 15 gun varken tanıstık sonra ıllk 14 subatta gorusmeye basladık ve 1.5 ay sonra evlenme kararı aldık o yaz nısanlandık 1 yıl sonrada nısanlandıgımız tarıhte evlendık

bende denız kenarında bankta oturuyodum kız kardeŞımle...
Arkamızdan bırı sÜreklı gelıp geÇıyo defalarca benım dıkkatımı Çekmeye ÇalıŞıyomuŞ sonuda kafamı Çevırdım gÖz gÖze geldık...
Ben kalktım hemen eve doĞru yÜrÜmeye baŞladım peŞımden geldı ben azarladım orda kaladı. MeĞer takıp etmıŞ arkamızdan eve kadar.
Ben bıgÜn bahÇeyı sÜpÜrÜrken evın ÖnÜnden bısıkletıyle geÇtı tam karŞımda durdu...tekrar bakıŞtık ve sonra bır bırımızı tanımaya baŞladık ıŞte hayatımın aŞkı dedım...eŞımde bana hep der senı ılk gÖrdÜĞÜm an ıŞte benım evleneceĞım kız dedıŞ. ıŞte bÖyleee ahhhhh ahhhh

Ha birde benim kız arkadaşım veyada benimle ewlenirmisin yok...
Akrabamla markete gitmiştik erkekti yanımdaki kameralardan görmüş beni ama aramızda bişey yoktu daha kıskanmış yanımdaki erkek olunca dosyaların içinde bulmuş telefon numaramı arıyor ama numara yabancı açtığım gibi kim o yanındaki dedi bende kapattım açmadım eve gidene kadar çünkü sesini başka birinin sesine benzetmiştim ewe gidince tekrar açtım telefonu sen kimsin filan dedim söyledi kimolduğunu sen karışamazsın filan dedim oda karışırım dedi ben seni beyendim benim olacaksın dedi bende oldu manavdan ne beyeniyorsun dedim kapadım suratına ve yılbaşı akşamı kandırdı beni ve marttada kaçtım ewlendik...

Ay ne güzel kızlar ya herkesin ayrı bir anısı var...

KIZLAR ÇOK GÜZEL Bı SOHPETTı YAA BUNU HEP YAPALIM...
BENDE BıRAZDAN ÇIKARIM ŞıMDıDEN ıYı UYKULAR TATLI RÜYALAR boshayallersmile

ayyyy bidee aşk tazeledik kızlarr ne güzel oldu :asigim:
allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın inşallah :Saruboceq:

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşlerimize ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:

KIZLAR ÇOK GÜZEL Bİ SOHPETTİ YAA BUNU HEP YAPALIM...
BENDE BİRAZDAN ÇIKARIM ŞİMDİDEN İYİ UYKULAR TATLI RÜYALAR boshayallersmile

en guzel gunlerımızı andık saolun kızlar bende yatıyım artık yarın iş var umarım ıptal olurda kocişimle gezerız

kendınıze ıyı bakın gorusuruuuuzzzzhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…