mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

biz 4 bayan böyle güzel olduk yaww kızlarrr hımm ben azize diloş ve begümmm yaşasııııııııınn

EVEEET YA HERGECE BULUŞALIMM BÖLE...
SİZİ ÇOK SEVİYOM KIZLAR İYİKİ VARSINIZ GÜZELLERİM BENİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evlendim evleneli 11 kilo aldımmmm kızlarr her ay bi kiloooodelikafaduldenyaradı anacımm başka ne denirkiii:lepi:

ANAM DAHADA MI ZAYIFTIN GII :1shok:
HAMİŞ KALDA BİRAZDAHA AL KİLOLARI sositososito
BEN EVLENDİM HEP AYNI KİLODAYIM 64 KİLO EVLENDİM 20 YAŞINDAYDIM.
ŞİMDİ 65 KİLODAYIM NİSANDA 31 OLCAM YAŞ GİDİYO KIZLAR YAAA bilmiyorumkismile

TEMMUZ DA 11. YILIMIZ DOLUYO EVLENELı
NASIL GEÇTı HıÇ ANLAMADIM :asigim:

nereye gidiyomuş bi kadının en güzel yaşındasın tadını çıkarrropuyorumnanaktan

Kızlar benim koçiş pazar günü 1 haftalığına tatile çıkıyor işe gitmeyecek...O nedenle birlikte vakit geçireceğiz...Hergün girerim ama fazla duramam kızlar...Yalnız pc oturursa dünyayla alakası gesiliyor ozaman bende dizüstünden bağlanırım konuşuruz bol bol...

29 yasındayım su gune dek en fazla 58 oldum ben yiyipte kılo alamayanlardanım galıba

hatta bana kemık üstüne deri kaplama dıyo kızlar delikafadulden

Ewet canım benden çekiyor kızıyor ediyor kendi kendine söyleniyor ama hiçte kıyamıyor...

GERÇEKTEN SEVEN KIYAMAZ ZATEN :lepi:
EŞİMDE BANA HİÇ KIYAMAZ BANA DİYOKİ BEN SENİ ÇOK ŞIMARTTIM AMA HİÇ ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM DİYO...:kedi: BENİM EŞİM ÇOK İYİDİR SESSİZ HERŞEYİ ALTTAN ALIR CANMM AŞKIM O BENİM :asigim: BENDEN 10 YAŞ BÜYÜK BANA KIYAMIYO BEBEK GİBİ BAKIYO BANA :kedi:

29 yasındayım su gune dek en fazla 58 oldum ben yiyipte kılo alamayanlardanım galıba

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN HEMİ :roflol: KISKANIYOLARDIR SENİN İNCELİĞİNİ ONLAR bayanssulusmile

bekleriz şekerimmm güzel olurrrrrr

alemsin kızzz ye biraz alırsın bak bana uzağa gitmeeekaydirigubbakcemile3
Bizim bu ay MART ın 10 da 1YIL oldu...

maşallah bir öür mutlu olunn cancağızımmmopuyorumnanaktan

ya çok özel ama nasıl tanıştınız eşlerinizle ve nekadar sonra evlenme kararı aldınız kızlar?

çokmu meraklıyım ben yaaaaa

Ben eşimle aynı yerde çalışıyorduk o sivil güvenlikti bende ünuformalıydım.Birbirimizi 1 ay hiç görmemiştik birgün yemekhanade yemek alırken yanyana gelmişiz takım elbiseli olduğundan ben hiç bakmıyorum şeflerden diyerek o yemeğini aldı geçti masaya bende salatamı alırken boş masa varmı diye bakınırken baktım bana doğru bakıyor bende baktım ama kızgın gülümsedi bana bende suratlayarak ne var dedim öyle karşılaştık 15 gün boyunca hiç tek kelime konuşmadık gördükçe birbirimizi sadece gelip geçerken göz göze gelip gülümsüyorduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…