mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Canım benimki kokusuz...

Şeffaf akıntı dersen su gibi oluyor ama arada beyaz akıntı geliyor sanki koyu ayran kıvamında beyaz...

bitanem senin aklın çok karışık yawwwwwwww güzelim benimmm bi doktora danış istersen bu ay selametle çıkarsa.için rahat eder en azındann şüphe duymazsın sakinleşirsinnn hımm ne dersinnnfisfisfis

TATLIŞ YARIN TATİL EVDESİN :jeyyar: ERKEN YATMAK YOKKKKK :jeyyar:

evet yaşasın tatilllll erken yatmıycam evet biraz oturmak istiyorum yaaaaaaaaa.bugün zaten haşatım çıktı okuldaaaa hem nöbetim vardı hem teftiş geçirdikkk offfffffkafamçokkarıştı

evet yaşasın tatilllll erken yatmıycam evet biraz oturmak istiyorum yaaaaaaaaa.bugün zaten haşatım çıktı okuldaaaa hem nöbetim vardı hem teftiş geçirdikkk offfffffkafamçokkarıştı

OHHHH BU GECE KEYİF YAP TATLIM :icecream: GECE KAHVALTIN YOK MU BUGÜN kaydirigubbakcemile3

benımde akıntım kokusuz ben gectıgımız dönemlerde bı ıltıhap sorunu yasadım bu onun gıbı degıl anlamadım gıttı:sm_confused:

benim burcumda oğlak

Offf...
Canım benim burcum İKİZLER...
OĞLUŞUMDA İKİZLER Bİ DUYGUSAL BİDE BAKMIŞIM SİNİR KÜPÜ OLMUŞ kaydirigubbakcemile3
benımde akıntım kokusuz ben gectıgımız dönemlerde bı ıltıhap sorunu yasadım bu onun gıbı degıl anlamadım gıttı:sm_confused:

benim burcumda oğlak

kaydirigubbakcemile5

biz 4 bayan böyle güzel olduk yaww kızlarrr hımm ben azize diloş ve begümmm yaşasııııııııınn

Ewet AZİZE aynen öyle en çözülmez burç İKİZLER...
Eşimde BAŞAK burcu...

KIZZ EŞİN SENDEN NE ÇEKİYODUR KİMBİLİR kaydirigubbakcemile3
BAŞAKLAR ÇOK İYİ OLURLAR ŞANSLISIN.
ALLAH ÇİFTLERİ HEP BÖLE DENGELER İŞTE BÜYÜK ALLAHIM yerimseniben
RABBİM HİÇ KİMSEYİ SEVDİĞİNDEN AYIRMASIN İNŞALLAHHHHHH :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…