eveeeeeeeeeet farkettimm canımın içi ne güzel temiz kalpli kızzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
ya ne diyosun o söylerkenn içim şöle bi cızırdıyo şekerimmm yaww.bizde eşimle çok seviyoz güzel adam heeeeeeeee..opuyorumnanaktan
Canım benimki kokusuz...
Şeffaf akıntı dersen su gibi oluyor ama arada beyaz akıntı geliyor sanki koyu ayran kıvamında beyaz...
TATLIŞ YARIN TATİL EVDESİN :jeyyar: ERKEN YATMAK YOKKKKK :jeyyar:
KIZLAR BURCUNUZ NE bayanssulusmile
BEN KOÇ bayanssulusmile
evet yaşasın tatilllll erken yatmıycam evet biraz oturmak istiyorum yaaaaaaaaa.bugün zaten haşatım çıktı okuldaaaa hem nöbetim vardı hem teftiş geçirdikkk offfffffkafamçokkarıştı
ben balık
OHHHH BU GECE KEYİF YAP TATLIM :icecream: GECE KAHVALTIN YOK MU BUGÜN kaydirigubbakcemile3
OĞLUŞUMDA İKİZLER Bİ DUYGUSAL BİDE BAKMIŞIM SİNİR KÜPÜ OLMUŞ kaydirigubbakcemile3Offf...
Canım benim burcum İKİZLER...
benımde akıntım kokusuz ben gectıgımız dönemlerde bı ıltıhap sorunu yasadım bu onun gıbı degıl anlamadım gıttı:sm_confused:
benim burcumda oğlak
YERİM BEN SENİ ONDAN ÇOK SEVİYOM BEN SENİ Şeniz
BENİM KOCİŞİMDE BALIK :lepi:
yaww ben de tam ne yesek die düşünüyodummmm heee.acıktım hafiftennnn kaydirigubbakcemile3
ay canımm ayoll.herşey karşılıklıı tatlımmm bin mukabeleee.sen de çok tatlısın tatlişkoooopuyorumnanaktan
YARIN TATİL ŞEKERCİM YE İSTEDİĞİNİ :lepi: BENDE NE YESEM DİYE DÜŞÜNÜYOM kaydirigubbakcemile3
kız ye ye 70 kilo oldum yeme de bana azize yeme deeeeeee ama boy da 182 tabikiii ayıp sölemesiii
Ewet AZİZE aynen öyle en çözülmez burç İKİZLER...
Eşimde BAŞAK burcu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?