mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

iyiyim canım çok şükür. ama çok heyecanlıyım. biran önce minik kuşumu görmek istiyorum...
oooooo anacım dur kız daha yolun başındasın kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarrrrr... ben yatıyorummm. iyi sohbetler ve iyi geceler hepinizeeeeee....kocaman öpüyorummm.opuyorumnanaktan
iyi uykular canmm boshayallersmile
seni azizeye bağlıyoruz canımmm bu konudadelikafadulden

:lepi: bekliyom kaydirigubbakcemile3

bugece korku filmi var kızlar ben izlicem saat birden sonra başlıcak sempatiksalakcinni

biliyorum çok erken daha ama napayım elimde değil. adetim geçeli 5 gün falan oldu. 9 una randevu aldım doktordan. umarım görürüz....

hülüşüm gece kahvaltısı yomu kuşum kaydirigubbakcemile3 benim karnım acıktı yaaaaaaaa cokacimcoook

biliyorum çok erken daha ama napayım elimde değil. adetim geçeli 5 gün falan oldu. 9 una randevu aldım doktordan. umarım görürüz....

5gün geçtiyse ve 9 nisanda gidiceksen kesin görürsün hemde karından bakarlar.:lepi:

evet öyleymiş. ama şu önümüzdeki cumayı beklemek bana bir asırmış gibi geliyo. bi görsem kalp atışlarını duysam rahatlıcam..

ay kıyamamm sabırsızlanıyo yaaaaa inşallah hersey yolunda gider şekerimmm gelişmelerden haberdar et isim neydi canımmm

ay benim eşim boks isliyo korku filmide hiç sevmez gideyim öteki odaya bari...

herkezcikler ne taze evli kız hülya bi biz 10 yllığız bayanssulusmile şarap misali bayanssulusmile

ay kıyamamm sabırsızlanıyo yaaaaa inşallah hersey yolunda gider şekerimmm gelişmelerden haberdar et isim neydi canımmm

:) valla nasıl bi heyecanmış bu böyle canım ya. daha görmeden bukadar. görsem kafayı yicem demekki :) adım gökçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…