mart ve ya nisan da doğum bizim için iyi oluyo 4 ay izin iki ay yaz tatili okul açılınca 6-7 aylık falan oluyo bebbek.onu n için temmuz gibi kalmanın bu açıdan faydası var da ben çok planlı yaşamayı sbayanssulusmileevmiyorum şekercikler ya geriyo beniii
mart ve ya nisan da doğum bizim için iyi oluyo 4 ay izin iki ay yaz tatili okul açılınca 6-7 aylık falan oluyo bebbek.onu n için temmuz gibi kalmanın bu açıdan faydası var da ben çok planlı yaşamayı sbayanssulusmileevmiyorum şekercikler ya geriyo beniii
kız azize doğurup sana mı getirsek gündüzleri kız
el kadar bebişi kime bırakırız yahuuuu kıyamamki ona bennn üfff kimse de yok bırakacak.bize zor iş vallaa
önce anne kayınvalde bakar benimkine heralde. tabi bir sene ücretsiz izin aldıktan sonra...
ayyy yerim ben :ecrin_bebek: bakarım valla :lepi:
ben bebek delisiyim delikafadulden oğlum doğduğunda daha 10 günlüktü kendim yıkıyodum kimseye vermiyodum hemde annemde yanımdaydı boshayallersmile
eee çalışcaksanız mecbur ya annane ya babane bakıcak...önce anne kayınvalde bakar benimkine heralde. tabi bir sene ücretsiz izin aldıktan sonra...
kızlar iyi geceler....
kızlar iyi geceler....
tatlışım niye ki annen uzak mı?yada kayın validen?ben kendi başımın çaresine bakıcam artık gülüm ya herkes nasıl büyütüyo bulcaz bi çaresinigamyoncuiremsusenağlama
yaşşaaaaaaaaaaaaaa seni sevdim kız azizeeeeeopuyorumnanaktan
kızlar bişi sorucam size. heyecandan gözüme uyku girmiyor, habire yiyorum çocuğa yarasın diye. bilyorum daha çok erken ama napayım.... daha kesesini falan görmedik. ilk gittiğimize görebilirmiyiz onu sorucaktım. bide sorun falan varsa ilk muaynede çıkarmı merak ediyorum. beni bilgilendirirmisiniz biraz..........
kızlar bişi sorucam size. heyecandan gözüme uyku girmiyor, habire yiyorum çocuğa yarasın diye. bilyorum daha çok erken ama napayım.... daha kesesini falan görmedik. ilk gittiğimize görebilirmiyiz onu sorucaktım. bide sorun falan varsa ilk muaynede çıkarmı merak ediyorum. beni bilgilendirirmisiniz biraz..........
arkadaşlarrrrr... ben yatıyorummm. iyi sohbetler ve iyi geceler hepinizeeeeee....kocaman öpüyorummm.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?