mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bebiş yok belki ama bizim sıpalar var. en azından onlarla zamn geçiriyoz. hafta içleri...

bende senin gibiyim tatlım. ama bebeğimi de kendim büyütmek istiyorum...bakıcı, anne ,baba zor olur diye düşünüyorum.

evet yaaaa ne planı ALLAH nezaman nasip ederse o zaman olsun.
biz çok planlıydıkta noldu doğum yaza gelsin okullar tatil olsun diyoduk tam istediğimiz gibi de olmuştu ekim ayında hamile kalmıştım...haziran da doğurcaktım ama ALLAH kısmet etmedi işte.şimdi nezansa hayırlı ozaman olsun diyoz.:Saruboceq:

kız azize doğurup sana mı getirsek gündüzleri kız
el kadar bebişi kime bırakırız yahuuuu kıyamamki ona bennn üfff kimse de yok bırakacak.bize zor iş vallaa

önce anne kayınvalde bakar benimkine heralde. tabi bir sene ücretsiz izin aldıktan sonra...

kız azize doğurup sana mı getirsek gündüzleri kız
el kadar bebişi kime bırakırız yahuuuu kıyamamki ona bennn üfff kimse de yok bırakacak.bize zor iş vallaa

ayyy yerim ben :ecrin_bebek: bakarım valla :lepi:
ben bebek delisiyim delikafadulden oğlum doğduğunda daha 10 günlüktü kendim yıkıyodum kimseye vermiyodum hemde annemde yanımdaydı boshayallersmile

ayyy yerim ben :ecrin_bebek: bakarım valla :lepi:
ben bebek delisiyim delikafadulden oğlum doğduğunda daha 10 günlüktü kendim yıkıyodum kimseye vermiyodum hemde annemde yanımdaydı boshayallersmile

yaşşaaaaaaaaaaaaaa seni sevdim kız azizeeeeeopuyorumnanaktan

kızlar bişi sorucam size. heyecandan gözüme uyku girmiyor, habire yiyorum çocuğa yarasın diye. bilyorum daha çok erken ama napayım.... daha kesesini falan görmedik. ilk gittiğimize görebilirmiyiz onu sorucaktım. bide sorun falan varsa ilk muaynede çıkarmı merak ediyorum. beni bilgilendirirmisiniz biraz..........

iyiyim canım çok şükür. ama çok heyecanlıyım. biran önce minik kuşumu görmek istiyorum...

ben kendi başımın çaresine bakıcam artık gülüm ya herkes nasıl büyütüyo bulcaz bi çaresinigamyoncuiremsusenağlama
tatlışım niye ki annen uzak mı?yada kayın validen?
yaşşaaaaaaaaaaaaaa seni sevdim kız azizeeeeeopuyorumnanaktan

Şeniz benseni daha çok sevdim kızzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:

seni azizeye bağlıyoruz canımmm bu konudadelikafadulden

arkadaşlarrrrr... ben yatıyorummm. iyi sohbetler ve iyi geceler hepinizeeeeee....kocaman öpüyorummm.opuyorumnanaktan

senin adet geçmişmiydi test yaptığında?
şöle anlatayım canmm...adet gününden 10 gün sonra dr.gidersen keseyi görürsün.
eğer adetin ilk gününden itibaren 10 gün geçmesini beklemezsen göremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…