:) valla nasıl bi heyecanmış bu böyle canım ya. daha görmeden bukadar. görsem kafayı yicem demekki :) adım gökçe...
tatlım ben burdayım kendime mutfaktan bişeyler aldım yemek için.
ŞEKERLER BİŞİY SORCAM ÇALIŞMALARDAN SONRA UZUNCA Bİ SÜRE YATMAK GEREKİYOR MU SIRTÜSTÜ VE YA AYKLARI DİKİP :kedi:
hülyam kızına eğer olusa gökçe isminimi vercen tatlım bende gökçe ismini çok beyeniyom kızım olursa düşündüğüm il isim gökçe zemuszemus
ŞEKERLER BİŞİY SORCAM ÇALIŞMALARDAN SONRA UZUNCA Bİ SÜRE YATMAK GEREKİYOR MU SIRTÜSTÜ VE YA AYKLARI DİKİP :kedi:
evet belinin altına yastık koyup yatman veya ayakları dikmeninde faydası varmış
valla canım ben yattım öle olması daha iyiymiş :kedi:
eee sen çalışıyon dimi :kedi: hergece burdasında aksatma :jeyyar: çalışmayana bebek yok sositososito
oooooo benim bi çalışma zamanım gelsin siz beni zor bulursunuz buralarda :kedi: delikafadulden[/QUOçalışıyo şekeriim ooo illa gece olması gerek miyo diymii amaaaaaa:kedi:
güzel isim gökçe. ben çok seviyorum adımı...
valla tatlım biz ilk denememizde sadece içimden akmasın diye bi 5 dk.kalkmadım. sonra kalktım yıkandım zaten. çok fazla irdelemedik. bence tutacağı varsa günü falan tam denk geldiyse hemen tutuyo. tabi sağlık açısından bi sorun yoksa...
valla canım ben yattım öle olması daha iyiymiş :kedi:
eee sen çalışıyon dimi :kedi: hergece burdasında aksatma :jeyyar: çalışmayana bebek yok sositososito
oooooo benim bi çalışma zamanım gelsin siz beni zor bulursunuz buralarda :kedi: delikafadulden[/QUOçalışıyo şekeriim ooo illa gece olması gerek miyo diymii amaaaaaa:kedi:
hımmmm dimi yaaa :jeyyar:
eeee ben mecbur gece :kedi:
hımmmm dimi yaaa :jeyyar:
eeee ben mecbur gece :kedi:
fırsatını bulduk mu kaçırmıyoz azizem çok geç saate bırakamıyoz hafta içi o yüzden olup bitiyo erken ssaatlerde çoğu zamanngamyoncuiremsunaniknanik
evet ya saatlerce sırtüstü yatmanın bi anlamı yok bence .hemen kalkmamak mantıklı e bi yarım saatte yatıyorum e yeterrrr.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?