mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Bekliyorum canım ya birde ağrımda yok hiç arada kasığımda oluyor solda ama oda yok sanırsam 2 saat oldu...Zaten adet olsamda doktor tedavisine buay başlamayacağım yumurta takibine birdahaki aya öyle konuştuk eşimle...Bu sefer sitres yapmayacakmışım nasıl olacaksa...

Ewet benden büyük sanırsam 7 yaş...
Kız benimde eşim MARDıN KIZILTEPEDE yapmış askerliğini...Bu yaz tatil olarak gezmeyi istiyoruz bende Mardini çok merak ediyorum Allah kısmet ederse götürecek beni...

Ewet benden büyük sanırsam 7 yaş...
Kız benimde eşim MARDİN KIZILTEPEDE yapmış askerliğini...Bu yaz tatil olarak gezmeyi istiyoruz bende Mardini çok merak ediyorum Allah kısmet ederse götürecek beni...
oooo ne güzelll gidin tabi mardin gezilmeye değerrr orda olursak görüşürüz belkiiii diloşşş
hımmm anladım tatlışım yerimseniben

kaydirigubbakcemile5

ınşallah canım ya Temmuz da olur sanırım yıllık izini...Ankara ANITKABıR ve Mardin çok merak ediyorum...

hülyam,diloşum ben çıkıyom tatlışlar çoooook öpüldünüz Şeniz
iyi uykular boshayallersmile

Ewet kızlar bende çıkıyorum...Sabah erken kalkıp eşime saat 7 de kahvaltı hazırlıyorum...
Yuppi bu akşam son yalnız kalışım ve eşim 1 hafta senelik iznine çıkıyor...

benide listeye alın kızlar lütfen .bu ay için inşallah hayırlı gelirde bu topik bende hamiş kalırım.yüce rabbim dileyen herkese tez zamanda hayırlısyla versin inşallah

Günaydın kızlar...Nasılsınız?
Kızlar bu sabah erkenden kırmızıları gördüm söküldü yani hemde ne sökülmek...
Canım beni 07.05.2010 yazar mısın?

mehaba arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm benide 19 nisan olarak listeye alırsanız sevinirim.. Allahım isteyen herkese bebişleri nasip etsin inşallah boshayallersmile

Günaydın kızlar...Nasılsınız?
Kızlar bu sabah erkenden kırmızıları gördüm söküldü yani hemde ne sökülmek...
Canım beni 07.05.2010 yazar mısın?

üzüldüm tatlım. neyse belki diğer aya beraberce hamile kalırız insallah...:Saruboceq:

beni soranlara merhaba ben hala görmedim kırmızılırı inşş görmemde..ne bi agrım ne bi sıkıntım var adet olacak gibide deilim bakalaım gelmesede geçikecek benim kırmılar galiba.kızlar annem geldi ameliyat olacak sürekli hastneye gidiorum o yüzdende giremiorum çok sık ama bu benim için ii oldu acaba varmı die düşünmüorum fazla. allahım herşeyin hayırlısını versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…