mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet ya saatlerce sırtüstü yatmanın bi anlamı yok bence .hemen kalkmamak mantıklı e bi yarım saatte yatıyorum e yeterrrr.:kedi:

sen bayada yatıyomuşum kızzçem :jeyyar: ben enfazla 10 dk.yatıyodum ilk denememizde hemen tutmuştu.şimdi bakalım nolcak merakla bekliyom.delikafadulden

haaaa senin adın gökçe demek çoook güzel yaaaa...
oğlun olursa görkem uyar...
görkem de güzel isimmmm sevdimmmaklinialirimsmile
evet tatlım uyar. ama biz oğlumuz olur ise gökay koymayı düşünüyoruz. taaa flört dönemimizden beri böyle bi düşüncemiz var. eşimle benim adımın karışımı :)

hımmm e o da güzel .güzel düşünmüşsünüzzz tebriklerrr.alkisalkisalkis

kızlar ben kaçar. kocacım yatıyo gideyim bende. görüşmek üzere tekrar. iyi geceler.....

sen bayada yatıyomuşum kızzçem :jeyyar: ben enfazla 10 dk.yatıyodum ilk denememizde hemen tutmuştu.şimdi bakalım nolcak merakla bekliyom.delikafadulden

oh bee ben de yatmak istemiyorum çok fazla zatennnn dayanamıyorum öle sırtüstü kızz iyi oldu bunu bildiğimmkaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçar. kocacım yatıyo gideyim bende. görüşmek üzere tekrar. iyi geceler.....
iyi uykular canmm boshayallersmile
oh bee ben de yatmak istemiyorum çok fazla zatennnn dayanamıyorum öle sırtüstü kızz iyi oldu bunu bildiğimmkaydirigubbakcemile5

:lepi: 10 dk.yeter tatlım bende hiç sevmiyom yatmayı hemen banyomu yapmak istiyom :kedi:

Canım bişey yok gerçekten nescafe içmeye çağırmış kaçgünden beride görüşemiyorduk karşılıklı otursakta...

:lepi: 10 dk.yeter tatlım bende hiç sevmiyom yatmayı hemen banyomu yapmak istiyom :kedi:[/QUOTE]

tamammm işte beklediğim cevapppppppppolumunekankayizsmile

hülyamm sana yazdım görmedin erhal tatlım...
sen annenle uzak mı oturuyonuz?

Ewet çok iyi anlaşıyoruz.Zaten benim eltimin ağzı var dili yok öyle sakin biri ve hayatta kıskançlığı yoktur elinden geleni bana fazlasıyla yapar hatta kaynanam aslında o benim...

Ewet çok iyi anlaşıyoruz.Zaten benim eltimin ağzı var dili yok öyle sakin biri ve hayatta kıskançlığı yoktur elinden geleni bana fazlasıyla yapar hatta kaynanam aslında o benim...

negüzel yaa imrendim valla boshayallersmile senden büyük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…