evet ya saatlerce sırtüstü yatmanın bi anlamı yok bence .hemen kalkmamak mantıklı e bi yarım saatte yatıyorum e yeterrrr.:kedi:
görkem de güzel isimmmm sevdimmmaklinialirimsmilehaaaa senin adın gökçe demek çoook güzel yaaaa...
oğlun olursa görkem uyar...
evet tatlım uyar. ama biz oğlumuz olur ise gökay koymayı düşünüyoruz. taaa flört dönemimizden beri böyle bi düşüncemiz var. eşimle benim adımın karışımı :)
sen bayada yatıyomuşum kızzçem :jeyyar: ben enfazla 10 dk.yatıyodum ilk denememizde hemen tutmuştu.şimdi bakalım nolcak merakla bekliyom.delikafadulden
kızlar ben kaçar. kocacım yatıyo gideyim bende. görüşmek üzere tekrar. iyi geceler.....
fırsatını bulduk mu kaçırmıyoz azizem çok geç saate bırakamıyoz hafta içi o yüzden olup bitiyo erken ssaatlerde çoğu zamanngamyoncuiremsunaniknanik
ohhh negüzel tadını çıkarın :lepi: biz anca bekliyoz oğluş uyusun kaydirigubbakcemile3
ohhh negüzel tadını çıkarın :lepi: biz anca bekliyoz oğluş uyusun kaydirigubbakcemile3
oy evet yaaaaa yumurcak var haklısınnnnnnnnnnnn.sırnaşık şey
iyi uykular canmm boshayallersmilekızlar ben kaçar. kocacım yatıyo gideyim bende. görüşmek üzere tekrar. iyi geceler.....
oh bee ben de yatmak istemiyorum çok fazla zatennnn dayanamıyorum öle sırtüstü kızz iyi oldu bunu bildiğimmkaydirigubbakcemile5
dilek eltisine gitti noldu acep :hulya:
hımmm bu saatte gezme olmaz ben de merak ettimmmm şimdiiklava:
Kızlar yok bişey ya...Biz bu saatlerde arada otururuz.Ayıptır söylemesi nescafe içmeye çağırmış...Eşim işte abimde büfesi var dükkanda ondan...
Kızlar yok bişey ya...Biz bu saatlerde arada otururuz.Ayıptır söylemesi nescafe içmeye çağırmış...Eşim işte abimde büfesi var dükkanda ondan...
Teşekkür ederim canım...Kızlar benim hala kahverengi akıntı geliyor...
Ewet çok iyi anlaşıyoruz.Zaten benim eltimin ağzı var dili yok öyle sakin biri ve hayatta kıskançlığı yoktur elinden geleni bana fazlasıyla yapar hatta kaynanam aslında o benim...
hülyamm sana yazdım görmedin erhal tatlım...
sen annenle uzak mı oturuyonuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?