herkes pazar tatilinde sanırımmmm...zemuszemus
Merhaba Kızlar,
Bizim bu ay ilk denememizdi 12 Nisan da regli olmam gerekiyor ama benim tam bir haftadır inanılmaz gögüs ağrım var uçları sızlıyor gibi, belim ve kasıklarım ağrıyor birde 3 gün saçma sapan mide ağrım var sürekli gaz çıkarma ihtiyacı duyuyorum ve çok feci kaşıntım var . Bizim korunmasız ilk ayımız olduğu için bu belirtelerin psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar kolay olmaz heralde. Valla nerdeyse ilk defa bu kadar heyecanlı bekliyorum regli tarihimi :) daha doğrusu tarihin geçmesini
nasıl korunmuştun cnm sen ilk aylarda olması çok zor ama inş hamişsindirr
Eşim korunuyordu canım, hap kullanmadım yani 2,5 senelikte evliyiz. ay acaba tutmuş mudur?
tutmuşta olabilirrr ama bence psikolojikk
Tam yumurtlama günümdü. o yüzden biraz umudum var
erkil seninde günün 5 nisanmış galiba. değil mi canım
slm kızlar 8 mart adet tarihimdi bakalım ne olacak beklemedeyim
inşallah yüzümüz güler bu ay
rahim filmi hormonlar herşey temiz ama kısmet
İnşallah canım...üzüldüm tatlım. neyse belki diğer aya beraberce hamile kalırız insallah...:Saruboceq:
beni soranlara merhaba ben hala görmedim kırmızılırı inşş görmemde..ne bi agrım ne bi sıkıntım var adet olacak gibide deilim bakalaım gelmesede geçikecek benim kırmılar galiba.kızlar annem geldi ameliyat olacak sürekli hastneye gidiorum o yüzdende giremiorum çok sık ama bu benim için ii oldu acaba varmı die düşünmüorum fazla. allahım herşeyin hayırlısını versin herkese
29 yaşımdayım temmuzda 10 haftalık düşük yaptım ondan beri bebiş olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?