mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

mehaba arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm benide 19 nisan olarak listeye alırsanız sevinirim.. Allahım isteyen herkese bebişleri nasip etsin inşallah boshayallersmile
hoşgeldin canmm yerimseniben
Günaydın kızlar...Nasılsınız?
Kızlar bu sabah erkenden kırmızıları gördüm söküldü yani hemde ne sökülmek...
Canım beni 07.05.2010 yazar mısın?
geçmişolsun diloşum yerimseniben
benide listeye alın kızlar lütfen .bu ay için inşallah hayırlı gelirde bu topik bende hamiş kalırım.yüce rabbim dileyen herkese tez zamanda hayırlısyla versin inşallah

tarihini ver ekliyim canmm yerimseniben

kimsenin bir fikri yok mu :a015:

Canım yumurtlama döneminde kasıklarında ağrı ve şeffaf uzayan akıntı görmen çok normal çünkü yumurtan çatlamaya hazırlanıp çatlıyor...
Gittiğin doktor demekki senle ilgilenmemiş sende başka doktor araştır kendine ama ultrasonla baktıysa eğer kist filan olsaydı söylrdi tedavi verirdi sana ama böyle düşünme yinede sen başka doktora git canım...

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞLERİMİZE :Saruboceq:

tşkler canım ilgin için.yum. dönemimde hep ağrı olur zaten ama bu ağrı başka ve 3 aydır oluyor
neyse inş gerek kalmaz çünkü dr lar tecrübeli değil burada ne yazıkki..

DıloŞum bekle tabı ınŞallah bu ay hamıle kalırsında gerek kalmaz takıplere.
Adetın bıtsın 2gÜnde bır ÇalıŞ bırdahakı adetıne 1hafta kalana kadar ÇalıŞ canmm....hıÇ aksatma.

Canım ben çıkıyorum...
Uykum geldi sabah erken uyandım uyuyamadımda sonra...
Yarın görüşürüz kuşum kendine iyi bak...
Bu arada yazdığını yalnış anlamışım 1 gün çalış 2 gün ara dimi?

günaydın kızlar kırmızlar gelmedi ama bu sabah idrar negatif çıktı gelen giden yok

günaydın kızlaarrr
haftasonu giremedim nete hiç, şöylece okudum geçmişi hızlıcana
kırmızıları görenler, umudunuzu kaybetmeyin çalışma zamanı yaklaşacak bu ayki unutmayın
henüz görmeyenler de inşallah hamiştir :)))

merhaba kızlar hafta sonu sınav nedeniyle yoktum yeni haberler var mı formu okumaya vaktim yok pazartesi yoğunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…