ben de donaxyl fitil kullandım bi de antibiyotik hap vermişti.
bende bilmiyom yaa nerden nasıl kaptım bu enfeksiyonu, ilaçlarım bitti işte inşallah kurur bu iltahaplarımız da kavuşuruz bebişlere:Saruboceq:
inş. canım bende kullanıyım şu fitili bakalım, bide daha sıkı çalışıyım bu ay bakalım ne olcak, inş bebişlerimiz çok bekletmez bizi :Saruboceq:
Canım gözün aydın bir sorun çıkmadığına sevindim inşallah bu ay sana bebişini getirir.Bende vazgeçmiştim bu ay yumurtlama takibine gitmekten ama bugün son anda vaz geçtim saat 5 randevu aldım eşimle gideceğiz...
sağol canım inş. bu ay hayırlı haberler alırız, sen neden vazgeçiyomuşsun ki! tabi gidin doktora umudumuzu kaybetmeyelim, herşey moralle..olumunekankayizsmile
Canım biraz maddice sıkışıktık birdahaki aya gidelim dedim ben eşime oda bak gidelim dedi ama ben fazla sıkışmamak için olsun biray adaha sabrederim ben belkide bu ay gelir dedim ama bugün ne bileyim hep ağlama tuttu beni sen bunu düşünme dedi bu ay sıkışığız birdahaki ayada sıkışırız ama sonraki ay sıfırlarız dedi...
Canım biraz maddice sıkışıktık birdahaki aya gidelim dedim ben eşime oda bak gidelim dedi ama ben fazla sıkışmamak için olsun biray adaha sabrederim ben belkide bu ay gelir dedim ama bugün ne bileyim hep ağlama tuttu beni sen bunu düşünme dedi bu ay sıkışığız birdahaki ayada sıkışırız ama sonraki ay sıfırlarız dedi...
aaahhh ah bebiş gelsin diye bile ne zorluklar çekiyoruz. Gör bizi Allah'ım gönder artık melekleri :Saruboceq:
özele mi gidiosunuz
canım ya inş doktora gerek kalmadan hamiş olursun . sakın üzülmeyerimseniben
bebikim bi de tavsiye eğer çok kuru olursan fitil zor giriyor. o zaman fitilin ucuna bi damla su damlat ama çok damlatma haa bu seferde çözülür hemen, bi damla yeter yerimseniben
eşin doğru söylemiş canım biran önce gidin için rahatlasın hem, maddiyat düzelir inş. herkeste zaman zaman oluyo böyle şeyler, kafanı takma git doktoruna, iyi haberlerle gel inş. olumunekankayizsmile
sağol canım denicem bu akşam, yabancı bişey sokamıyorum (ilaç,doktorun kullandığı aletler,..) ya geriliyorum zaten, bugün alttan muayene oldum ölüyordum, doktor kızdı :bbo:
sağol canım denicem bu akşam, yabancı bişey sokamıyorum (ilaç,doktorun kullandığı aletler,..) ya geriliyorum zaten, bugün alttan muayene oldum ölüyordum, doktor kızdı :bbo:
kadın olmak zor iş .birde o muayeneler yok mu:bbo:akannehir
kızlar azize doktora gidicekti geldimi doktordann
offf ben de çok geriliyorum o muayenede ter boşalıyo resmen, bacaklarım fln titriyo
o yüzden çok iyi anlıyorum seni, fitili de bacaklarını kasmadan it rahat ol derin nefes al
ben öyle yaptım yavaş yavaş
6 tanenin hepsini kullandım ben, ilk geceden sonra rahatladım ama gerisi kolay oldu a.s
bana 1 adet yazdı doktor zaten, sadece az akıntın var dedi, hemen onu kurutalım dedi ilişkilerden önce dedi, bide bu fitili kullanınca ilişki olmamalı dimi?
bana 1 adet yazdı doktor zaten, sadece az akıntın var dedi, hemen onu kurutalım dedi ilişkilerden önce dedi, bide bu fitili kullanınca ilişki olmamalı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?