mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar selam, doktordan geldim hormon testlerim normal çıktı, 2 kutu progestan adlı bi ilaç verdi, bide yumrtlama günlerimi yazdı, bende dedini yapcam bakalım, verdiği ilaç ne için araştırcam, inş. yararını görürüm.

tatlım büyük ihtimalle adet düzensizliği için vermiştir o ilacı. senin adetin düzensizdi di mi?

cimcime ne zmandır istiosun kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın biraz fazla sordum ama
sat ne zamandıı

cimcime ne zmandır istiosun kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın biraz fazla sordum ama
sat ne zamandıı

:) canıım sat 19 mart, 3,5 yıllık evliyiz ama bi 6 aydır fln korunmuyoruz.
korunmayı bırakmadan önce gitmiştim doktora herşey normaldi. geçen kahveringi akıntı ve koku şikayetiyle gidince tekrar muayene etti, enfeksiyon varmış sol tarafta. Önce onu kurutalım sonra bakarız yumurtlamana fln dedi.
bakıcaz artık ama çok istiyoruz
gelsin artık bebişimizzzz :Saruboceq:

inş bekletmez enfeksiyonun geçmişmi gittinmi dr

inş bekletmez enfeksiyonun geçmişmi gittinmi dr

bu haftasonu gidicem işte randevum var, ilaçları bitirdim bakalım ne dicek boshayallersmile
yalnız doktora gidince basiretim bağlandı resmen, hiç sormadın neden olur bu enfeksiyon, ne zamandır var acaba hiiç sormadım. enfeksiyon var dedi tamam dedim. İnsan bi sorar ne kadardır var acaba. sonuçta vijinal enfeksiyonda bebek tutma şansı çooooooook az nerdeyse yok. belki de aylardır boşa uğraştım Çok üzgünüm çoook

belkide inş geçmiştirtir çalışmalarda baslarr:dance:

belkide inş geçmiştirtir çalışmalarda baslarr:dance:

ayyy inşallah canım yaaa
yalnız söylemesi ayıp eşim dedi bak koku gitti sen iyileştin diye, 2-3 aydır vardı koku dedi bana :kedi:
bi de sağ tarafımda batma vardı ne yalan söyleyim 3 aydır ama ben üstelemedim.
ihmale gelmiyormuş meğer yaaaa:kedi:

inşallah bu ilaçla düzene girer
adet düzeni sağlıklı yumurtlamanın en büyük belirtisi çünkü a.s

bakalım canım alcam bugün ilacı 14 nisan da kullanmaya başlıcam, inş. bi yararı olur, sende enfeksiyon varmış galiba canım, doktor biraz bende buldu danırım 1 tane fitil (donaxyl) verdi bende kullancam bu akşam. ne oluyo da enfeksiyon kapıyoruz anlamıyorum, o kadarda dikkat ediyorum

Son düzenleme:
Canım gözün aydın bir sorun çıkmadığına sevindim inşallah bu ay sana bebişini getirir.Bende vazgeçmiştim bu ay yumurtlama takibine gitmekten ama bugün son anda vaz geçtim saat 5 randevu aldım eşimle gideceğiz...
slm kızlar nasılsınız

Canım hoşgeldin...Varmı gelen giden?

ben de donaxyl fitil kullandım bi de antibiyotik hap vermişti.
bende bilmiyom yaa nerden nasıl kaptım bu enfeksiyonu, ilaçlarım bitti işte inşallah kurur bu iltahaplarımız da kavuşuruz bebişlere:Saruboceq:

hım ne güzel inş bi sonuca varırsınız cnm benim yok kırmızılar bakalım ümüdimde yokk benim beklicem bi kaç gün idrar felan yapmıcamm ama bence yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…