iyiyim canımm oda iyi 10.haftamızdayız haftaya kontrolümüz var sen nasılsın dilekcimmnasılsın sezen ya kayboldun gittin unuttun bizleri bebişin nasıl ve senn
ayy kızmayın bana kasım topicindeyim akşamlarıda nete girmiyorumm gündüzde burası boşş bakıyorum aradaiyice astınız topiğiklava:
iyiyim canımm oda iyi 10.haftamızdayız haftaya kontrolümüz var sen nasılsın dilekcimm
ayy kızmayın bana kasım topicindeyim akşamlarıda nete girmiyorumm gündüzde burası boşş bakıyorum arada
4 günlük bir aradan sonra bugün başlayacaz çalışmalara :kedi:
akşamları bende giremiyorum gündüzleride kimse olmuyor.:1no2:
birkaçkişi bazen muhabbet ediyoruz işte:içelim:
hadi hayırlısı allahım inş.bu ay hep beraber hamiş oluruzda bir topikte biz açarız kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
niye ümidin yok inş.gelmez kırmızılarr olumunekankayizsmileben 2 ay sonra hamiş kaldım bigün yaptık bigün yapmadık günaşırı yaniihım 2,5aylıksın yaniieger olsaydım benimde aynı olacaktı neyse hakkımda hayırlısı olsun.bende iim buğün günüm ama yok gelen giden ama umudum da yok bu ayda olmucak galiba sen nasıl korunmuştun daha önceki bebişte kaç ay sonra kaldın hamile
evet gündüz boş malasef bugün ne güzel dolu burasııakşamları bende giremiyorum gündüzleride kimse olmuyor.:1no2:
birkaçkişi bazen muhabbet ediyoruz işte:içelim:
hadi hayırlısı aralık topici açıldı kızlar bu ay hamiş kalan oraya gidiyoohadi hayırlısı allahım inş.bu ay hep beraber hamiş oluruzda bir topikte biz açarız kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
niye ümidin yok inş.gelmez kırmızılarr olumunekankayizsmileben 2 ay sonra hamiş kaldım bigün yaptık bigün yapmadık günaşırı yanii
hı snmi korunmuştunn bakalım ya inş vardır ama bilmiorum testte yapmıcam bi kaç gün beklicem
hadi hayırlısı aralık topici açıldı kızlar bu ay hamiş kalan oraya gidiyoo
slm kızlar...ooo sezenim bilem gelmiş..hoş gelmiş..kaydirigubbakcemile5
senin sat ne zamandı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?