nazancım merhaba acımadığına sevindim geçmiş olsun şimdilik :1hug:
hem kese hem kalp atışı cnmmkeseyi görmek içinmi
hem kese hem kalp atışı cnmm
evet tatlım acımadı çok..azizede korkuttuğdu beni ya şiş miş..kötükedihüsoneyseki kısa sürüyo..sen naptın?senin işyeri nerde ya..bence kesin görmüşüzdür birbirimizikaydirigubbakcemile5
hem kese hem kalp atışı cnmm
kalp atışını 6.haftada duyduk cnmm haftaya salı kontrole gidicem rutin kontrolinş pıt pıtların duyarsınn ne zaman gidiodunnhihoyyyt
bende bu akşamdan itibaren tekrar sağalara dönüyorum :roflol: turgut reis caddesinde canım işyerim
kalp atışını 6.haftada duyduk cnmm haftaya salı kontrole gidicem rutin kontrol
aminn canım hep dualarımda varsınız en kısa zaman da darısı başınızacanım benim sende hayırlı haberlerle gel inşallah..oğluşumuzun pıt pıt kalbini dinle..o an ben geleyim aklına..Allahına şükret ve bizler içinde dua et..inanıyorum sen sorunsuz bi hamişlik geçireceksin.Allah tamamına erdirsin güzelim..Şeniz:lepi:alkisalkisalkis
inş pıt pıtların duyarsınn ne zaman gidiodunnhihoyyyt
kız erkil kastamonudan annen mi geldi..:lepi:
ey o zaman akşam çayını içmeye geleyim...ah keşke ya..ben 8 de çıkıyom işten..delikafadulden
gözün aydın..ohh o şimdi sana neler getirmiştir gelirken..prinçler,köy ekmeği,sarmısak,çekme helva...ahh ahhh keşkem benim anamda gelebilse..anam benimsenağlama
oo ben o zamana çoktan akşam yemeğimide yemiş dizi izlemeye geçmiş oluyorum canım
canım çağan niye ameliyat olucakpirinç hariç hepsi var evet.nerdeydi senin annenler nie gelemiokii
pirinç hariç hepsi var evet.nerdeydi senin annenler nie gelemiokii
evi bi tarif et fazilet belkide dib dibe komşuyuzdur kız..ben işe öğlen 1 de başlıyom kuzum..o yüzden 8 de çıkıyom..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?