mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

nazancım merhaba acımadığına sevindim geçmiş olsun şimdilik :1hug:

evet tatlım acımadı çok..azizede korkuttuğdu beni ya şiş miş..kötükedihüsoneyseki kısa sürüyo..sen naptın?senin işyeri nerde ya..bence kesin görmüşüzdür birbirimizikaydirigubbakcemile5

evet ya..azize naptı ki..bugün bizim topiğin gösterme günüydü.gelsin bakalım hayırlı haberlerle..ay bu kadınlık ne zor ya..mutluluk çıbığımı taktırsam acepbilmiyorumkismileonların bi derdi yok ohhh ne güzel ,,hep biz açıyoz:enbuyukkk::roflol:

evet tatlım acımadı çok..azizede korkuttuğdu beni ya şiş miş..kötükedihüsoneyseki kısa sürüyo..sen naptın?senin işyeri nerde ya..bence kesin görmüşüzdür birbirimizikaydirigubbakcemile5

bende bu akşamdan itibaren tekrar sağalara dönüyorum :roflol: turgut reis caddesinde canım işyerim

hem kese hem kalp atışı cnmm

canım benim sende hayırlı haberlerle gel inşallah..oğluşumuzun pıt pıt kalbini dinle..o an ben geleyim aklına..Allahına şükret ve bizler içinde dua et..inanıyorum sen sorunsuz bi hamişlik geçireceksin.Allah tamamına erdirsin güzelim..Şeniz:lepi:alkisalkisalkis

aminn canım hep dualarımda varsınız en kısa zaman da darısı başınıza

pirinç hariç hepsi var evet.nerdeydi senin annenler nie gelemiokii

benim anamda kastamonuda güzelim..babam kalp hastası..onu bırakıp gelemiyo.beraber geliyolar bazen ama şu sıralar babacığımın şekeride çıkmış..yaza hiç gelemezler..antalyanın sıcağına dayanamazlar..artıkın sonbahara inşallah bende yerim çekme helvayı..boshayallersmileanneciğine selam söle.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…