mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ben geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama denk gelemiyoruz sen olmuyosun ayy hadi başlayın çalışmalarada gelsin bebişinn

offff bi yarın olsada herşey belli olsa çok sabırsızım yaa...
bu ay hamile kalırsam hangi ayın annesi oluyom kızzzz....valla kafam karışıyo esap lamaktan fisfisfis

iyidir canm opuyorumnanaktan
yarın sonucumu alcam kısmetse temiz çıkarsa korunmayı bırakıyoz dr.dedi.
hayırlısı olsun herşeyin.
sen nasılsın hiç uğramıyon artık?

benim sonuçlar çıktı azize temiz..ben karar verdim gari...o temiz,bu temiz..doktor diyo için tertemiz..demek ki bu bebeğin ayağı kayıp düşüyo içerde..eee her yer cillop gibi tertemiz olunca..:roflol::roflol:

kız dilek senin tıkerı görünce hamişsin sandım..azizem hele şükür gıı..gelebildin..ay biz bi kaynattık bugün burayı sormayın gitsin..vaktiniz olduğunda geçmişi okuyun bi gülün:roflol:
geldim kızz ancak aklinialirimsmile sen naptım dr. nasıl geçti?sonucun çıktı mı?
teşekkürler şekerim darısı başına inşallahhhhkaydirigubbakcemile5

amiinnnnnnnnnnnnnn tatlımmmm :Saruboceq:

yok canım devlette çalışıorum ben 657 ye tabi emekli sandığı, kurtköyde oturuorum pendik yani
karşıdasın orda nenehatun var onu duydum pendil şifa var bide ikiside iyiymişş ben özele gittiğimde daha önce düşüğüm vardı tahlil verdi 7 tane ama çok tutmadı 86 tuttu özelde kasım topicinde kimi arkadaş özeldede bedavaya yaptırmış yada tahlillerini devlette yaptır özel doktoruna götür öylede oluyo

pendik şifayı ben de duydum aradım hatta haftasonu gelsek hemen sonuç alırmıyız die verioruz dedi sanırım özlele gitcez bu gidişle devlette randevu yok

benim sonuçlar çıktı azize temiz..ben karar verdim gari...o temiz,bu temiz..doktor diyo için tertemiz..demek ki bu bebeğin ayağı kayıp düşüyo içerde..eee her yer cillop gibi tertemiz olunca..:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 temiz oluncada olmuyo diyosuuuuuuuuuuunn aklinialirimsmile
eeeeeeeeeee napcan o vakit :roflol: :roflol:

pendik şifayı ben de duydum aradım hatta haftasonu gelsek hemen sonuç alırmıyız die verioruz dedi sanırım özlele gitcez bu gidişle devlette randevu yok
özele git boşver devlette tersliyolar ilgilenmiyolar tahlillerde çok tutarsa devlette yaptır götür doktoruna oda oluyoo

kız dilek senin tıkerı görünce hamişsin sandım..azizem hele şükür gıı..gelebildin..ay biz bi kaynattık bugün burayı sormayın gitsin..vaktiniz olduğunda geçmişi okuyun bi gülün:roflol:

Kız Allah söyletmiştir belki bu ay hamiş kalırımda Mayısta ben hamişim derim size..
Adet döngüm 35 gün ondan yanıltmıştır seni...

özele git boşver devlette tersliyolar ilgilenmiyolar tahlillerde çok tutarsa devlette yaptır götür doktoruna oda oluyoo

özelde hamilelik testi yaptırsam dier testleri devlette yaptırsam kabul ediolar mı canım ya kusura bakma ilk defa başıma gelio bilmiom hiçbişeeee:çok üzgünüm:

Kız Allah söyletmiştir belki bu ay hamiş kalırımda Mayısta ben hamişim derim size..
Adet döngüm 35 gün ondan yanıltmıştır seni...

inşallah dilekcim..bende bu ay değilde aslında mayısta kalmak istiyom..19 mayısı daha bi coşkulu kutlamak açısından...baktım 23 nisana yetişmiycek çünkü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…