bende geçen ay aynı hataya düştüm, 1 kere oldu yumurtlama döneminde sonra bekledim olmuştur diye, sonra bi regl oldum, elimde patladı... a.s
2.sorumuz dilaydan kendini iyi hissetmek için napılır?
1- herşey boşverilir,su akar yatağını bulur.
2-aynanın karşısında kendi kendine konuşulur.
3-tek başına yürüyüşe çıkılır.
4-duş alınıp dua edilir.
5-zıplayıver çekirge eşliğinde oynanır.
2.sorumuz dilaydan kendini iyi hissetmek için napılır?
1- herşey boşverilir,su akar yatağını bulur.
2-aynanın karşısında kendi kendine konuşulur.
3-tek başına yürüyüşe çıkılır.
4-duş alınıp dua edilir.
5-zıplayıver çekirge eşliğinde oynanır.
canımsın yaa ben bunların hepsini yaparım da 1 numaralı seçenek bana göre deil zaten onu yapabilsem sorun kalmıycak
walla soğuk bi duş paklar beni ben gidik duşa
exporter arkidiş isim neydi?böle her seferinde exporter yazmak zor oluyo...şimdi dermişsin adım berranurdilruba...:roflol:[/QUOTE
Efenim adım Mehtap ama siz bana Mehtoş diyebilirsiniz olumunekankayizsmile
exporter arkidiş isim neydi?böle her seferinde exporter yazmak zor oluyo...şimdi dermişsin adım berranurdilruba...:roflol:[/QUOTE
Efenim adım Mehtap ama siz bana Mehtoş diyebilirsiniz olumunekankayizsmile[/QUO
kız mehtoşşş...kız aklıma müjde ar geldi bak şimdi...mehtoşşş diyince bi sexsi oldusengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
Kızlar ben yemeğe çıkıyom çok acıktım. Bu arada Nazo soruma cevap vermedin. Bi kere yattım neden hamile kalmayayım ? neden dizilerde herkes hamile kalıyor onlar kadınsa biz neyiz?
Efenim adım Mehtap ama siz bana Mehtoş diyebilirsiniz olumunekankayizsmile[/QUO
kız mehtoşşş...kız aklıma müjde ar geldi bak şimdi...mehtoşşş diyince bi sexsi oldusengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
ne kadar çok severim ben o kadını çok seksi dimi
kalamazsın..çünkü eşiniz efendi büyük konuşmuş..Allahın işine karışılmaz vesselam..du bakalım şimdi olmazsan panikler bu bi daha ki ay yandın gari sen...kaydirigubbakcemile
allaaaahhh yettim gari
nazom gelmiş, ortalığı şenlendirmiş :)))
ya ben de ilk geceden hamile kalanlara kıl oluyorum
nasıl oluyo yaaa, bence şehir efsanesi onlar
allaaaahhh yettim gari
nazom gelmiş, ortalığı şenlendirmiş :)))
ya ben de ilk geceden hamile kalanlara kıl oluyorum
nasıl oluyo yaaa, bence şehir efsanesi onlar
Kızlar ben yemeğe çıkıyom çok acıktım. Bu arada Nazo soruma cevap vermedin. Bi kere yattım neden hamile kalmayayım ? neden dizilerde herkes hamile kalıyor onlar kadınsa biz neyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?