mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

2.sorumuz dilaydan kendini iyi hissetmek için napılır?
1- herşey boşverilir,su akar yatağını bulur.
2-aynanın karşısında kendi kendine konuşulur.
3-tek başına yürüyüşe çıkılır.
4-duş alınıp dua edilir.
5-zıplayıver çekirge eşliğinde oynanır.

bende geçen ay aynı hataya düştüm, 1 kere oldu yumurtlama döneminde sonra bekledim olmuştur diye, sonra bi regl oldum, elimde patladı... a.s

Ben evlendikten bir sene sonra bebek istemeye başladım (2,5 senelik evliyiz) benimki daha zamanı var diye tutturdu bende dedim bak akşam yaptım sabah bebek oldu diye bişey yok olmazsa tedavi için zamanımız azalır dedim. heralde bu tezimi çürütmek için tek seferde oldu diye bekliyor :uhm:

6- alışverişe çıkılır
7- canını sıkan şey unutulur
8- buraya yazı yazılır :)

canımsın yaa ben bunların hepsini yaparım da 1 numaralı seçenek bana göre deil zaten onu yapabilsem sorun kalmıycak

canımsın yaa ben bunların hepsini yaparım da 1 numaralı seçenek bana göre deil zaten onu yapabilsem sorun kalmıycak

bence senin canını kocişin sıkmış...hıımm...koyver gitsin...düşün de ki..ben birtaneyim..benim değerimi bilmeyen kendi kaybeder..Allah sana bu canı üzül diye mi verdi..salla gitsin..bi daha mı gelcez dünyayakaydirigubbakcemile5

anaaaa dilek te gelmiş..çık kız yukarı..kaynattırıyoz geliver..kaydirigubbakcemile3

exporter arkidiş isim neydi?böle her seferinde exporter yazmak zor oluyo...şimdi dermişsin adım berranurdilruba...:roflol:

Kızlar ben yemeğe çıkıyom çok acıktım. Bu arada Nazo soruma cevap vermedin. Bi kere yattım neden hamile kalmayayım ? neden dizilerde herkes hamile kalıyor onlar kadınsa biz neyiz?

Kızlar ben yemeğe çıkıyom çok acıktım. Bu arada Nazo soruma cevap vermedin. Bi kere yattım neden hamile kalmayayım ? neden dizilerde herkes hamile kalıyor onlar kadınsa biz neyiz?

kalamazsın..çünkü eşiniz efendi büyük konuşmuş..Allahın işine karışılmaz vesselam..du bakalım şimdi olmazsan panikler bu bi daha ki ay yandın gari sen...kaydirigubbakcemile

kalamazsın..çünkü eşiniz efendi büyük konuşmuş..Allahın işine karışılmaz vesselam..du bakalım şimdi olmazsan panikler bu bi daha ki ay yandın gari sen...kaydirigubbakcemile

Yok kız büyük konuşmadı olmuştur diye ümitleniyor garibim. Ama neden filmlerdekiler hamile kalıyor yaaaaaaaaaa

allaaaahhh yettim gari
nazom gelmiş, ortalığı şenlendirmiş :)))

ya ben de ilk geceden hamile kalanlara kıl oluyorum
nasıl oluyo yaaa, bence şehir efsanesi onlar

allaaaahhh yettim gari
nazom gelmiş, ortalığı şenlendirmiş :)))

ya ben de ilk geceden hamile kalanlara kıl oluyorum
nasıl oluyo yaaa, bence şehir efsanesi onlar

ewet bi soruda sibelciğimden..aynı soru gibi ama neyse ..bence büyük aşkla girilen ilişkilerde tutma şansı çok yüksek..karşıdakinin istemesi şart değil..bakın coşkun abime..karılara içi gidiyo adamın..içinde büyük bi aşk ve tutku var..ondan yani..bizimkiler her gece her gece görev gibi..biraz heyacan katmalı bence...fantazi üretelim,mekan değiştirelim..:içelim:delikafadulden

aahhhh ah geçen sene nisandı ilk korunmasız ilişkimiz ve ben de senin gibi heyecan yapmıştım bi de gidip test fln almıştım eczaneden. O zaman bilmiyodum zaten idrar testinin sağlıklı sonuç vermesi için adet gecikmesi olması gerektiğini. Benim adetim bu bir yıl içinde hiiiiiiç gecikmedi hep gününde gördüm kırmızıları maşallah. Ama şu da var son 6 aydır yumurtlama dönemine özen göstermeye çalışıyorum. En son doktora gittim enfeksiyon varmış, şimdi de onu kurutmaya uğraşıyorum.
yani anlayacağın arkadaşım inşallah hamişsindir de zor be güzelim. Eğer hamişsen de bu çooooook büyük bi lütuftur sana Allah' şükret otur yerimseniben

birde gecelere odaklanmayın kızlar..fırsat buldukça gündüz de deneyin bakalım..aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…