mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

öle tabide umudunu kaybetmeyeceksin

tabiki umudumu kaybetmedim..öyle olsa burda ne işimiz var...menepoza kadar yolu var valla..ben uğraşırım..yine olmazsa bunda da bi hayr vardır derim..benim bi arkidiş vardı 5 sene uğraştı uğraştı olmadı...artık ümidi yitirdi..ki..geçen ekim bi baktı hamile..ama...testte iki çizgiyi gördüğü gün..kocasının teline sevgilisinden gelen mesajıda görmüş..çocuğu aldıracaktı..vazgeçti...ama boşanma davasınıda açtı...

hadi ya ah bu erkekler boshayallersmile

hadi ya ah bu erkekler boshayallersmile

yani....kıssadan hisse...o yüzden bazen düşünürüm..Allah vermiyosa bütün çabalara rağmen..mutlaka bi sebebi vardır...o yüzden hayr olsun diye dua edelim..hayırlısını dileyelim..:Saruboceq:

hadeee hep beraber cuma'ya gidelim..safları sıklaştıralım cemaatttkaydirigubbakcemile3

ya adaş millet bahar temizliği yapıyo, bakıma girdi biz işten güçten hepsini boşladık.
off ya akşam saat 7-7:30 akadar çalış, cumartesi akşama kadar çalış:umursamaz:

Slm arkadaşlar. Benim çalışmalar haziran'da başlayacak. Çünkü önceki gün 8 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Fazla beklemek istemiyorum. 2 aydan sonra denemelere başlayacağız kısmet olursa.

Slm arkadaşlar. Benim çalışmalar haziran'da başlayacak. Çünkü önceki gün 8 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Fazla beklemek istemiyorum. 2 aydan sonra denemelere başlayacağız kısmet olursa.

geçimiş olsun canım, Allah sabır versin, umudunu kaybetme çalışmalara devam, inş. en yakın zamanda bebeğin gelir...:Saruboceq:

hadiiiii kızlarrrr toplaşalımmm..kaynatalım.....nazo dümenle sorun söyleyelim köşesi başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

yokya nerde hamilelik bende istiyorum ama olmuyor ocak 8 de düşük yaptım bu ay yok galiba kızlar bişey sorucğm size adet tatrhine 10 gün kala hamile kalınır m? cvp lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…