mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yokya nerde hamilelik bende istiyorum ama olmuyor ocak 8 de düşük yaptım bu ay yok galiba kızlar bişey sorucğm size adet tatrhine 10 gün kala hamile kalınır m? cvp lütfen

kalınır diye biliyorum ama profosör nazo7 daha iyi bilirkaydirigubbakcemile3

yokya nerde hamilelik bende istiyorum ama olmuyor ocak 8 de düşük yaptım bu ay yok galiba kızlar bişey sorucğm size adet tatrhine 10 gün kala hamile kalınır m? cvp lütfen

bende aralıkta düşük yapmıştım canım...olmadı hala..çalışmalara devam..kalınır...düşük bi ihtimal ama kalınır..örnekleri var çünkü..geç döllenme oluyo..a.s

sağolun ya ben günüme 10 gün vardı baktrdm 0.27 çıktı ya kaldysam diyorum şimdide hastalandm antibiyotik kullaryrm korkuyrm bide tatile gdğm uçakta bişey olur mu acaba üf ya ne yapıcgm bilmyrm kızlar ya bişey yazın bana

diyoncum..şunu baştan anlat..sen şu anda adet görüyosun...ama üstüne görüyo olabileceğinden mi korkuyosun?

yolculukta bişey olmaz fakat ilaç almamaya çalış doktora gittiğinde hamile olma ihtimalini söyle canım doktor ona göre ilaç verir

yok arkadsm adet tarhim 11 nde ya hamile kaldıysam diye bişey olurmu diye korkyrm günüme 2 gün var daha

hıımmm..şimdi anlamışem..eğer gebelik ihtimalin varsa kesinlikle ilaç,özellikle antibiotik alma..antibiotik adetinide geçiktirebilir.uçak bişey yapmaz..ama 10 gün önce çıkan sonuca göre gebe kalma ihtimalin çok düşük fakat imkansız değil..en mantıklısı şimdi bi kan testi yaptır.varsa çıkar..yoksa yoktur..sende için rahat rahat tatiline git..bi daha ki aya çalışşşşşkaydirigubbakcemile5

niyeki ne güzelim..?:teselli:
Canım nasıl sıkılmasın...Biraz özel olacak ama sormak istiyorum...Biz eşimle yaramazlık yaparken belli bir süre sonra vajinam kuruyor veb birliktelikte zorlanıyoruz...Kayganlaştırıcı bişeyde kullanamıyorum bebek istediğimizden...Offf Offfff...
dilekkk yeni avatarım nasıl ama?bayanssulusmile

Avatarın güzel olmuş canım...Birde bu KK bir yerinde böyle fotoğraflar varmış kızlar anlatıyorlardı ama ben bulamadım...Sen biliyor musun...

sor tabi güzelim..aslında bu sorunun çok kolay çözümü..ama şartlar işte her zaman olmuyo.önsevişme zamanını uzun tutacaksınız..özellikle sen,görev olduğu için değil,bebek için değil,gerçekten zevk alarak yapacaksın..bu da beyinde bitiyo..eğer yorgunsan,ya da canın istemiyosa konsantre olmakta zorlanıyosun,o zamanda senden gelmesi gereken o doğal kayganlaştırıcı akıntı gelmiyo..öyle olunca da olay işkenceye dönüşüyo..çözüm mü?ortam değiştirmek,fantazi kurmak,olayı uzatmak yardımcı olabilir.umarım yardımcı olmuşumdur...a.s

gelsin bebişler konsunlar göbüşümüze ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…